Guide för dig som ska köpa ny bostad

Här hittar du bra information och tips om allt från att leta bostad till att skriva kontrakt och hitta rätt försäkringar.

Utbilda din magkänsla med vår bostadsguide

Att köpa ett nytt hem handlar lika mycket om känslor som om fakta. Sju av tio personer uppger att de går på sin magkänsla när de köper ny bostad. För att magkänslan ska kunna visa dig till rätt hem kan den behöva lite hjälp på vägen. 

Med vår bostadsguide kan du utbilda din magkänsla, så att du kan känna dig trygg och säker när du köper ditt nästa hem. Gå vidare till de olika stegen för mer detaljerad information. Eller börja med vår snabbguide, där vi kort går igenom hela processen i sex steg.

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Kostnadsfri juridisk behovsanalys

Vid stora viktiga händelser i livet är det bra att se över den familjejuridiska situationen. Visste du att vi erbjuder alla kunder en kostnadsfri behovsanalys i familjejuridiska frågor — och rabatt hos våra samarbetspartners Familjens JuristÖppnas i nytt fönster och LexlyÖppnas i nytt fönster.

Som Premiumkund får du extra förmånliga erbjudanden hos Familjens Jurist.

Undvik juridiska fallgropar vid bostadsköp

Privatekonom Ingela Gabrielsson och Elina Schönnings, chefsjurist på Svensk Fastighetsförmedling, pratar om vilka skyldigheter jag har som bostadsköpare.

Datum och tid: tisdag den 5 oktober klockan 12.00-12.30