Digitala tjänster förenklar din vardag

Våra digitala banktjänster är enkla att använda och tillgängliga dygnet runt. För att komma igång behöver du antigen en dator, smartphone eller surfplatta samt internetuppkoppling.

4 steg – kom igång med de vanligaste tjänsterna

Steg 1 – Legitimera dig digitalt

Börja med att skaffa ett Mobilt BankID för att kunna identifiera dig hos Nordea, myndigheter och andra företag. Om du inte kan ha ett BankID kan du använda vår ID-dosa för att kunna logga in i nätbanken.

Kom igång med Mobilt BankID

Steg 2 – nätbanken

I nätbanken kan du göra dina bankärenden när du vill på ett säkert sätt. Håll koll på saldo, lån och sparande. För att komma igång och använda nätbanken loggar du in med BankID eller ID-dosa.

Kom igång med nätbanken

Steg 3 – appen

Gör dina bankärenden när och var du vill. Via appen får du tillgång till våra smidiga tjänster som är anpassade för mobilen. Logga in med FaceID, TouchID, BankID eller personlig kod.

Kom igång med appen

Steg 4 – Swish

Med Swish kan du snabbt och säkert skicka och ta emot pengar med mobilen. Du för enkelt över pengar direkt till någon annans konto – allt du behöver är mobilnumret.

Kom igång med Swish

Nordea ID-dosa

Nordea ID-dosan kan du använda i vår nätbank. Du behöver bara en Nordea ID-dosa om du inte kan använda Mobilt BankID, som är den säkerhetslösning vi främst rekommenderar. 

Läs mer om Nordea ID-dosa

Kom igång-guider till andra digitala tjänster

Guide till Apple Pay

Så kommer du igång med Apple Pay.

Kom igång med Apple Pay

Guide till Samsung Pay

Så kommer du igång med Samsung Pay.

Kom igång med Samsung Pay