Flytta ihop, gifta sig eller skilja sig – händelser i livet när det är bra att ta hjälp av en familjejurist

Vid stora viktiga händelser i livet som att flytta ihop, gifta sig eller skaffa barn är det bra att se över den familjejuridiska situationen. På det viset skapar du en trygghet både för dig och dina nära och kära. 

Du som kund hos oss kan få hjälp med dina familjejuridiska frågor och behov genom vår samarbetspartner Familjens Jurist.Öppnas i nytt fönster Via dem kan du ta hjälp med vad som passar dig och din livssituation. De erbjuder möjligheten att kostnadsfritt gå igenom din situation med en jurist och teckna de vanligaste avtalen online till ett rabatterat pris.

Via Familjens Jurist kan du numera få hjälp att upprätta en digital bouppteckning som också omfattas av erbjudandet som Nordeakund.

Familjens Jurist Öppnas i nytt fönster

Familjens Jurist erbjuder kostnadsfritt en Livsbesiktning – analys av din situation ur ett familjejuridiskt perspektiv. Som Nordeakund erbjuds du rabatt för juridiska dokument i deras onlinetjänst. Kontakta dem på telefonnummer: 0770-221 744.

Gå till Familjens Jurists hemsida Öppnas i nytt fönster

Förmånligt erbjudande för Premiumkunder Öppnas i nytt fönster

Som Premiumkund i Nordea har du tillgång till ett ännu förmånligare erbjudande på Familjens Jurists tjänster. Har du frågor, kontakta Familjens Jurist på telefonnummer: 0770-339 332.

Läs mer om erbjudandet Öppnas i nytt fönster

Framtidsfullmakt för bankärenden

Det finns stunder i livet när du själv inte kan sköta dina bankaffärer, såsom vid sjukdom och olycka eller när åldern har tagit ut sin rätt. Med Nordeas framtidsfullmakt för bankaffärer bestämmer du vem som ska företräda dig när du själv inte längre kan sköta dina bankaffärer. 

Läs mer om Nordeas framtidsfullmakt.