Chatta med oss Öppnas i nytt fönster

Familjejuridik – ta hjälp av en jurist

Ibland kan man behöva prata med en jurist. Vi hjälper dig oavsett om du behöver skriva ett samboavtal, äktenskapsförord, testamente eller framtidsfullmakt. Hos oss får alla möjligheten att få juridisk rådgivning med våra samarbetspartners.

Flytta ihop, gifta sig eller skilja sig – händelser i livet när det är bra att ta hjälp av en familjejurist

Vid stora viktiga händelser i livet som att flytta ihop, gifta sig eller skaffa barn är det bra att se över den familjejuridiska situationen. På det viset skapar du en trygghet både för dig och dina nära och kära. Du som kund hos oss kan få hjälp med dina familjejuridiska frågor och behov genom någon av våra samarbetspartners. Vi samarbetar med både Familjens Jurist och Avtal24. Via dem kan du ta hjälp vart det passar dig. De erbjuder möjligheten att kostnadsfritt gå igenom din situation med en jurist och teckna de vanligaste avtalen online till ett rabatterat pris.

Som Premiumkund i Nordea har du tillgång till ett ännu förmånligare erbjudande på Familjens Jurists tjänster. Läs mer om erbjudandetÖppnas i nytt fönster.

Familjens jurist Öppnas i nytt fönster

Familjens jurist erbjuder kostnadsfritt en Livsbesiktning – analys av din situation ur ett familjejuridiskt perspektiv. Som Nordeakund erbjuds du rabatt för juridiska dokument i deras onlinetjänst.

Gå till Familjens jurists hemsida Öppnas i nytt fönster

Avtal24 Öppnas i nytt fönster

Som kund hos Nordea har du förmånliga erbjudanden hos Avtal24. Du erbjuds en kostnadsfri juridisk behovsanalys online och dessutom har du rabatt på samtliga avtal som du skriver online.

Gå till Avtal24:s hemsida Öppnas i nytt fönster