Familjejuridik – ta hjälp av en jurist

Ibland kan man behöva prata med en jurist. Vi hjälper dig oavsett om du behöver skriva ett samboavtal, äktenskapsförord, testamente eller framtidsfullmakt. Hos oss får alla möjligheten att få juridisk rådgivning med våra samarbetspartners.

Flytta ihop, gifta sig eller skilja sig – händelser i livet när det är bra att ta hjälp av en familjejurist

Vid stora viktiga händelser i livet som att flytta ihop, gifta sig eller skaffa barn är det bra att se över den familjejuridiska situationen. På det viset skapar du en trygghet både för dig och dina nära och kära. 

Du som kund hos oss kan få hjälp med dina familjejuridiska frågor och behov genom någon av våra samarbetspartners. Vi samarbetar med både Familjens Jurist och Lexly. Via dem kan du ta hjälp var det passar dig. De erbjuder möjligheten att kostnadsfritt gå igenom din situation med en jurist och teckna de vanligaste avtalen online till ett rabatterat pris.

Via vår samarbetspartner Familjens Jurist kan du numera få hjälp att upprätta en digital bouppteckning som också omfattas av erbjudandet som Nordeakund.  

Förmånligt erbjudande för dig som Premiumkund

Som Premiumkund i Nordea har du tillgång till ett ännu förmånligare erbjudande på Familjens Jurists tjänster. Läs mer om erbjudandetÖppnas i nytt fönster

Har du frågor, kontakta Familjens Jurist på telefonnummer: 0770-339 332.

Familjens jurist Öppnas i nytt fönster

Familjens jurist erbjuder kostnadsfritt en Livsbesiktning – analys av din situation ur ett familjejuridiskt perspektiv. Som Nordeakund erbjuds du rabatt för juridiska dokument i deras onlinetjänst. Kontakta dem på telefonnummer: 0770-221 744.

Gå till Familjens jurists hemsida Öppnas i nytt fönster

Lexly Öppnas i nytt fönster

Som kund hos Nordea har du förmånliga erbjudanden hos Lexly. Du erbjuds en kostnadsfri juridisk behovsanalys online och dessutom har du rabatt på samtliga avtal som du skriver online.

Gå till Lexlys hemsida Öppnas i nytt fönster

Framtidsfullmakt för bankärenden

Det finns stunder i livet när du själv inte kan sköta dina bankaffärer, såsom vid sjukdom och olycka eller när åldern har tagit ut sin rätt. Med Nordeas framtidsfullmakt för bankaffärer bestämmer du vem som ska företräda dig när du själv inte längre kan sköta dina bankaffärer. 

Läs mer om Nordeas framtidsfullmakt.