Det här får du när du öppnar bankkonto hos oss

Hos oss får du koll på hela din privatekonomi med personlig rådgivning och smidiga vardagstjänster. Vi finns här för dig, när och var det passar dig. 

  • Hjälp med sparande, pension, lån och försäkringar.
  • Alltid banken i din hand med vår topprankade* bankapp.
  • Vardagspaketet med våra mest använda tjänster.

*Betyg och recensioner från användare på App Store och Google Play september 2023.

Ledande digitala banken

Vi är stolta över att ha blivit rankad etta i Norden för vår digitala kundupplevelse*. Vår mobilapp har också utsetts till bästa bankapp för företag och privatpersoner i Sverige**. 

Baseras på *D-rating 2023, **Global Finance Awards 2023 samt betyg och recensioner från App Store och Google Play september 2023. Med ett snitt på 4,5 av 5.

Som kund får du vårt Vardagspaket

I Vardagspaketet får du ett Personkonto, bankkortet Nordea Debit och tillgång till appen samt nätbanken. Som ny kund får du dessutom Vardagspaketet kostnadsfritt i två månader (ordinarie pris 39 kronor/månad).

Vi hjälper dig att byta bank

När du vill byta bank till Nordea hjälper vi till med det praktiska. Exempelvis som att avsluta konton och tjänster hos din nuvarande bank efter att du blivit kund hos.

Vill du flytta ditt bolån till oss? Ansök enkelt digitalt eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Se lån och sparande i appen och nätbanken

Är du kund i en annan bank och har enbart lån, sparande eller pension hos oss? Skaffa tillgång till vår app och nätbank för att se det du har hos oss, det är helt kostnadsfritt!