Private Banking

Aktuell information om corona och bankärenden

På grund av coronavirusets spridning får vi just nu många frågor som rör börsens utveckling och vad som gäller för reseförsäkringar. Du är alltid välkommen att kontakta din rådgivare hos oss på Private Banking. För mer generella frågor har vi samlat aktuell information på en sida för att du lättare ska hitta svar på dina frågor.

Läs mer

Vi ger dig en helhetssyn på din förmögenhet

För förmögna privatpersoner, företag och stiftelser

Vi vill hjälpa dig att uppnå hela potentialen av din förmögenhet. Med vårt breda perspektiv och stora utbud av tjänster som omfattar alla aspekter av förmögenhetsförvaltning, hittar vi en lösning som är anpassad efter just dina behov. Tillsammans går vi igenom din finansiella situation och hittar de bästa lösningarna för att bevara och utveckla din, din familjs och ditt företags framtida ekonomi.

Som kund i Nordea Private Banking får du en egen rådgivare, som är din personliga guide till vårt omfattande erbjudande.

Juridiska tjänster

Förmögenhetsförvaltning handlar också om att känna till juridiska frågeställningar. Som kund i Private Banking får du tillgång till välutbildade och kompetenta jurister som hjälper dig att öka din insyn i juridiska frågor.