Private Banking i ett nötskal

Välkommen till Private Banking! Vi vill ge dig det bästa erbjudandet vi har i Nordea: en livslång relation, en tillförlitlig bankpartner och en insiktsfull rådgivning som är anpassad efter just dina behov. För att få maximal nytta av vårt erbjudande krävs att du har mer än 5 miljoner kronor i placeringsbara tillgångar.

Låt oss helt kort berätta vad vi kan erbjuda

En egen rådgivare

Din rådgivare i Private Banking har förmögenhetsförvaltning som yrke och är din huvudsakliga kontaktperson. Med din rådgivare diskuterar du hur din förmögenhet ska förvaltas utifrån din finansiella situation. Han eller hon kan också sätta dig i kontakt med utvalda specialister i Nordea.

Läs mer

Hela din förmögenhet beaktas

Vi beaktar hela din förmögenhet – även bolag, pensionssparande, fastigheter, etc – när vi strukturerar och ger dig råd om hur du kan få din förmögenhet att tillgodose dina specifika behov. Planering och rådgivning kring förmögenhetsförvaltning kan också handla om arv, testamente och äktenskapsförord eller andra åtgärder som har att göra med avgörande händelser och förändringar i livet.

Läs mer

Investeringsrådgivning

Våra råd och lösningar för investeringar anpassas till just dina behov och preferenser. Oavsett om du vill överlåta besluten om din investeringsportfölj till oss eller om du vill ha en mer aktiv roll själv så finns vi här för dig. Tillsammans utarbetar vi en finansiell plan som utgör grunden för alla råd vi ger.

Läs mer

Dagliga banktjänster

Vi gör ditt liv lättare och mer bekvämt genom att förse dig med dagliga banktjänster, som betalningar och exklusiva kreditkort. Om du behöver låna till en bostad eller något annat ändamål kan vi hjälpa dig även här, såväl för din egen räkning som för ditt företags. Du kan nå vår särskilda kundservice med ett enkelt telefonsamtal – vi svarar dygnet runt.

Läs mer

Vi håller dig uppdaterad

Utöver mötena med din rådgivare får du också möjlighet att delta i kundträffar, webbseminarier och evenemang. Du får nyhetsbrev, portföljrapporter och marknadskommentarer. Dessutom får du tillgång till Private Bankings idé- och businessmagasin Talk, med spännande och tankeväckande nyheter inom ekonomi, innovation och hållbarhet.

Läs mer

En tillförlitlig partner Öppnas i nytt fönster

Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker. Vi är en finansiellt stabil bank och en av få banker i Europa med kreditbetyget AA. Genom åren har vi vunnit många priser och utmärkelser, som till exempel Euromoneys ”Best in Private Banking” i Norden och Baltikum. Över 90 000 kunder har valt oss som sin finansiella partner. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vara även din tillförlitliga bankpartner.

Läs mer Öppnas i nytt fönster