Är du intresserad av att bli kund?

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom förmögenhetsförvaltning till privatpersoner, familjer och företag med en placeringsbar förmögenhet på minst 5 miljoner kronor.

Välkommen att kontakta oss för att se om Nordea Private Banking är det rätta valet för dig!

Vi ger dig en helhetssyn på din förmögenhet

För förmögna privatpersoner, familjer och företag.

Vi vill hjälpa dig att optimera din förmögenhet. Med ett stort utbud av tjänster som omfattar alla aspekter av förmögenhetsförvaltning, skapar vi en lösning som är anpassad efter just dina behov. Tillsammans går vi igenom din finansiella situation och hittar de bästa lösningarna för att bevara och utveckla din, din familjs och ditt företags framtida ekonomi.

Som kund i Nordea Private Banking får du en egen rådgivare, som är din personliga guide till vårt omfattande erbjudande.

Vårt nätverk av experter hjälper dig

Hur kan du skydda din förmögenhet inför framtiden? Vi hjälper förmögna privatpersoner, familjer och företag att hantera juridiska frågor i samband med förmögenhetsförvaltning. Vi sätter dig i kontakt med Nordeas egna juridiska specialister eller vägleder dig till experter inom vårt nätverk.

För att få maximal nytta av Private Banking-erbjudandet behöver du ha minst 5 miljoner kronor i placeringsbart kapital. Du är välkommen att träffa oss på något av våra kontor, eller i ett onlinemöte om du föredrar det.