Nättjänster

Som kund inom Private Banking har du inte bara tillgång till Nordeas tjänster på nätet, utan också till lösningar som är specifika för Private Banking.

Internetbank Öppnas i nytt fönster

I Nordeas internetbank kan du på ett säkert och enkelt sätt ta hand om dina dagliga bankärenden dygnet runt. Internetbanken ger dig kontoinformation, låneinformation och en översikt över din förmögenhet. Du kan också ansöka om kreditkort, skriva till oss via säker e-post, betala dina räkningar, föra över pengar och mycket annat.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Nordea Investor Öppnas i nytt fönster

Om du vill följa marknaden och investera via nätet är Nordea Investor det perfekta och flexibla valet. Nordea Investor fungerar på datorer, smarta telefoner och surfplattor och du kan därför använda tjänsten var som helst. Nordea Investor kan anpassas så att tjänsten motsvarar dina behov och gör det enkelt och okomplicerat att genomföra värdepappershandel på nätet.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Onlinemöten Öppnas i nytt fönster

Att träffa din Private Banking-rådgivare online är ett flexibelt sätt att mötas var du än befinner dig – hemma, på kontoret eller i sommarstugan. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med god internetuppkoppling, samt mobilt BankID. Du kan också bli kund hos Private Bankings Onlineteam i Sundsvall. Där är tillgängligheten högre och du kan även få förmögenhetsrådgivning på kvällstid. Teamet finns till för kunder i hela Sverige och ni möts helt och hållet digitalt.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Mobilbanken Öppnas i nytt fönster

Med vår bankapp i mobilen kan du utföra dina dagliga bankärenden på ett säkert och enkelt sätt, på din smarta telefon eller surfplatta, oavsett var du befinner dig. I appen kan du enkelt få tillgång till din kontoöversikt och de mest populära tjänsterna, som att betala räkningar, överföra pengar, kolla ditt kortsaldo och mycket annat. Nordeas bankapp i mobilen fungerar med iPhone, iPad och Android-telefoner.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Apple Pay Öppnas i nytt fönster

Med Apple Pay kan du enkelt göra säkra kortbetalningar med din iPhone. Apple Pay fungerar i de flesta butiker hemma och utomlands och du kan även handla i appar och online. Din betalning godkänns med hjälp av Face eller Touch ID.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Google Pay Öppnas i nytt fönster

Som Nordeakund med en Android-telefon kan du göra säkra köp i butiker som tar emot kontaktlösa betalningar, i appar och på webben.

Läs mer Öppnas i nytt fönster