Nätbanken

I Nordeas nätbank kan du på ett säkert och enkelt sätt ta hand om dina dagliga bankärenden dygnet runt. Nätbanken ger dig kontoinformation, låneinformation och en översikt över din förmögenhet. Du kan också ansöka om kreditkort, skriva till oss via säker e-post, betala dina räkningar, föra över pengar och mycket annat.

Kom igång med nätbanken

Nordea Investor

Om du vill följa marknaden och investera via nätet är Nordea Investor det perfekta och flexibla valet. Nordea Investor fungerar på datorer, smarta telefoner och surfplattor och du kan därför använda tjänsten var som helst. Nordea Investor kan anpassas så att tjänsten motsvarar dina behov och gör det enkelt och okomplicerat att genomföra värdepappershandel på nätet.

Kom igång med Nordea Investor

Onlinemöten

Att träffa din Private Banking-rådgivare online är ett flexibelt sätt att mötas var du än befinner dig – hemma, på jobbet eller i sommarstugan. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med god internetuppkoppling samt Mobilt BankID.

Kom igång med Onlinemöten

Mobilbanken

Med vår bankapp i mobilen kan du utföra dina dagliga bankärenden på ett säkert och enkelt sätt, på din smarta telefon eller surfplatta, oavsett var du befinner dig. I appen kan du enkelt få tillgång till din kontoöversikt och de mest populära tjänsterna, som att betala räkningar, överföra pengar, kolla ditt kortsaldo och mycket annat. Nordeas bankapp i mobilen fungerar med iPhone, iPad och Android-telefoner.

Kom igång med mobilbanken

Apple Pay

Med Apple Pay kan du enkelt göra säkra kortbetalningar med din iPhone. Apple Pay fungerar i de flesta butiker hemma och utomlands och du kan även handla i appar och online. Din betalning godkänns med hjälp av Face eller Touch ID.

Kom igång med Apple Pay

Google Pay

Som Nordeakund med en Android-telefon kan du göra säkra köp i butiker som tar emot kontaktlösa betalningar, i appar och på webben.

Kom igång med Google Pay

Samsung Pay

Du som är Nordeakund och har en Samsungtelefon betala enkelt och säkert med kort i butik via mobilen.

Kom igång med Samsung Pay

Swish

Med Swish kan du föra över pengar med mobilen. Pengarna kommer in på mottagarens konto direkt. Allt som behövs är mobilnumret.

Kom igång med Swish

BankID

Ger dig tillgång till en rad tjänster. Använd appen till bland annat nätbanken, mobilbanken och Swish.

Kom igång med BankID

Talsvar

Gör dina bankärenden snabbt och enkelt via vår automatiska talsvarstjänst.

Kom igång med Talsvar