Kom igång med Mobilbanken

Håll koll på din ekonomi och gör dina bankärenden i mobilen var du än är. Betala räkningar med ett blipp, logga in med fingeravtryck och chatta med oss. Via appen får du tillgång till en rad smidiga tjänster som är anpassade för mobilen.

Upptäck nya Mobilbanken

Nu lanserar vi en ny version av vår mobilbanksapp, Nordea Mobile Sverige. Den har fått ny design och är utvecklad i samarbete med våra kunder. Nu finns den att ladda ner för både Android och iOS.

Nya funktioner i den nya versionen: 

  • logga in med ansiktsigenkänning
  • genomför videosamtal med Kundservice
  • köp och sälj fondandelar
  • swisha direkt via Mobilbanken.

Du behöver ha Android med 5.0 eller en iOS med 10.0 för att kunna använda den nya appen.

Gör dina bankärenden enklast i Mobilbanken

Via Mobilbanken får du en bra överblick över dina konton, lån, kort och sparande. Du uträttar snabbt och enkelt dina bankärenden direkt i mobilen. Du kan bland annat skanna in pappersräkningar, göra överföringar och betalningar samt öppna och stänga ditt kort för säkra internetköp.  Så öppnar och stänger du kort för säkra internetköp

För att kunna använda Mobilbanken behöver du mobiltelefon – en iPhone, iPad eller Android-telefon där du kan ladda ner appar. Så skaffar du Mobilt BankID

För att använda Mobilbanken behöver du avtalet för Nordeas Internet- och telefontjänster, det har du redan om du använder Internetbanken.

Ladda ner vår Användarguide Nordeas Mobilbank (pdf, 1 MB)Öppnas i nytt fönster och följ enkla steg-för-steg guider för att komma igång med Mobilbanken.

Funktioner i appen

Vi har aktiva användare av Mobilbanken i olika åldrar. Och beroende på hur de använder appen i vardagen har alla sina egna favoritfunktioner. Vilken är din?

Betala dina räkningar

Betala räkningar

  • Betala räkningar (inklusive e-fakturor) och gör överföringar.
  • Använd QR-kodläsare eller OCR-skanner för pappersräkningar.
  • Se kommande betalningar och hantera dina mottagare.
Hantera kort och konton
Se dina lån
Följ ditt sparande
Kontakta oss via appen
Övrigt
Tekniska förutsättningar

Tekniska förutsättningar

Mobilbanken (Nordea Mobile Sverige)

  • Appen för iPhone och iPad är gjorda för iOS 10.0 och senare versioner.
  • Appen för Android är gjord för OS 5 och senare versioner. 

Vi har för närvarande inte support för Android-surfplattor och Huawei-mobiltelefoner. Vi rekommenderar därför att du för dessa enheter använder Nordeas nya Internetbank via enhetens webbläsare.

Pris