Chatta med oss Öppnas i nytt fönster

Rådgivning Online

Behöver du råd om din ekonomi men har svårt att komma till ett bankkontor under dagen? Då kan du få prata med en rådgivare i ett videomöte där det passar dig. Allt du behöver är en dator, mobil eller surfplatta och internetuppkoppling.

Var vill du ha ditt bankmöte?

Har du behov av att få råd och diskutera din ekonomi, exempelvis bolån, sparande eller pension, men inte kan eller hinner gå in på ett bankkontor under dagen? Då kan du enkelt boka ett möte online där rådgivaren delar sin skärm med dig istället.

Rådgivning Online sker i form av ett videomötet, och är som vilket vanligt bankmöte som helst. Skillnaden är att ni är på olika platser. Och att våra rådgivare finns tillgängliga på flexiblare tider, från morgon till kväll – även på söndagar. 

Mötet genomförs via rådgivarens dator och din dator, surfplatta eller mobil. Det gör att rådgivaren kan visa bilder och annan relevant information för mötet. Du ser din rådgivare, men kan själv välja om du vill ha kameran påslagen eller avslagen. 

PS. Enklare ärenden kan du lösa genom att chatta med oss via appen Mobilbanken eller gå in på Internetbanken på din dator.

Så här bokar du ett onlinemöte med en rådgivare

Du bokar Rådgivning Online enkelt i Internetbanken. Våra rådgivare finns tillgängliga på flexibla tider, från morgon till kväll – även på söndagar. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en dator, surfplatta eller mobiltelefon. 

"Hoppsan! Vänligen tillåt cookies för att se sådant här innehåll från Nordea"

Så här startar du igång Rådgivning Online

När du har bokat in Rådgivning Online kommer du få en mötesbekräftelse av den Rådgivare som du ska ha möte med. Mötesbekräftelsen hittar du på första sidan i Internetbanken eller under ”Mina dokument” i den vänstra menyn.

  1. För att starta ditt videomöte, klicka på länken i mötesbekräftelsen.
  2. Din rådgivaren ber dig att identifiera dig via Mobilt BankID.  
  3. Mötet är igång och Rådgivaren kan nu visa bilder och information som är relevant för dig. 

"Hoppsan! Vänligen tillåt cookies för att se sådant här innehåll från Nordea"

Vilken webbläsare behöver jag?

De flesta datorer, inklusive Mac-datorer, och operativsystem kan användas för rådgivningsmöten online. Om du använder Internet Explorer måste du ha Adobe Flash Player installerat på datorn. De senaste versionerna av olika webbläsare kan också användas på surfplattor (iPad och Android).

Rådgivning online

Vill du få råd om din ekonomi utan att besöka ett bankkontor?

Boka ett möte Öppnas i nytt fönster