Nordea Bank Abp, filial i Sverige är personuppgiftsansvarig for personuppgifter vi behandlar på nordea.se. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicyÖppnas i nytt fönster.

Vi använder cookies och liknande teknik för att leverera produkter och tjänster till dig, erbjuda en säker onlinemiljö, hantera vår marknadsföring och ge dig en bättre online upplevelse, följa upp webbplatsens prestanda samt göra innehållet på våra webbsidor mer relevant för dig. Läs mer om cookies på nordea.se.

Innehållet på Nordea Banks webbplats är skyddat enligt lag om upphovsrätt. Informationen har erhållits från källor som vi bedömer tillförlitliga, men vi kan inte garantera att informationen är fullständig eller riktig. Nordea Bank tar inte ansvar för ekonomiska transaktioner som grundats på information på Nordea Banks webbplats. E-postkommunikation med Nordea Bank är inte skyddad eller krypterad. Känslig information kan avlyssnas.

Hållbarhetsrelaterad information – SFDR

Ta del av hur vi på Nordea tar hänsyn till och hanterar hållbarhetsrisker i investeringsbeslut och investeringsrådgivning samt hur vi hur vi identifierar och hanterar negativa hållbarhetseffekter.

Hållbarhetsrelaterad information