Räkna på din pension Öppnas i nytt fönster

På minPension.se får du en samlad bild av alla olika delar av ditt pensionssparande. Genom att göra en pensionsprognos får du veta vad du kommer få ut i pension varje månad, baserat på din nuvarande inkomst.

Läs mer på minPension.se Öppnas i nytt fönster

Pensionsspara efter ålder

Hur du ska tänka kring ditt pensionssparande kan variera beroende på hur långt ifrån pensionsåldern du är. Ta reda på hur du sparar till pensionen beroende på vilket årtionde du är född.

Pensionsspara efter ålder

Samla och flytta din pension

Vi hjälper dig hämta in information om den pension du har sparad hos andra pensionsbolag. Vi sammanfattar vad du betalar idag, och ser om du kan sänka dina kostnader genom att flytta pensionen till oss.

Samla och flytta din pension till oss

Löneväxla till din pension

Att löneväxla innebär att du byter en del av din lön mot en förmån, till exempel ett pensionssparande. Löneväxling kan vara ett förmånligt sätt att spara till pensionen, om du har en tillräckligt hög månadslön.

Läs mer om löneväxling

Flytta hem utlandspension

Om du bott och arbetat utomlands har du kanske tjänat in till pension som du vill flytta hem till Sverige. Att föra över utländsk tjänstepension till Sverige är inte helt enkelt, men vi kan hjälpa dig med det.

Läs mer om utlandspension

Pension vid föräldraledighet

Din framtida pension kan påverkas av att du är föräldraledig. Men som tur är har du möjlighet att kompensera för tiden du är hemma.

Så påverkas din pension när du är föräldraledig

Pension vid deltidsarbete

När du går ner i arbetstid påverkar det din framtida pension. Det är därför viktigt att känna till vad du kan göra för att kompensera för ditt bortfall av inkomst.

Så påverkas din pension när du jobbar deltid