Svåra tider

Ibland tar livet en vändning som är omöjlig att förutspå. Du kan drabbas av problem som förlorade inkomster, skilsmässa, sjukdom eller dödsfall i familjen. Hos oss får du rådgivning i alla livets faser, även i tuffare tider.

Surfer in ocean - Small

Skilsmässa

Att skilja sig är smärtsamt, och kan också vara komplicerat när det gäller ekonomin. Du kan behöva någon att rådgöra med innan du beslutar hur du ska skydda din förmögenhet. Det kan till exempel vara bra att ha skrivit ett äktenskapsförord före eller under äktenskapet.

mature woman looking out window small overlay
Inkomstförlust

Även om din ekonomiska situation ser bra ut just nu kan läget förändras. Dina inkomster kanske minskar kraftigt, du kanske förlorar jobbet eller råkar ut för någon annan ovälkommen händelse. Vi hjälper dig att stå rustad. 

Holding hands at wood table - Small
Om hälsan sviker

Många är oroliga över att inte kunna sköta sin ekonomi om de blir sjuka, dementa eller på annat sätt oförmögna. Men med en bra planering som tar hänsyn till alla eventualiteter kan du känna dig trygg. Skriv en fullmakt och låt någon du litar på ta hand om din förmögenhet och agera för din räkning. Vi finns här för att diskutera med dig hur detta kan ordnas, och i god tid. 

Small - Mobile kid mountain outside 
När du är borta

Vem kommer att ärva dig? Det beror på din familjesituation och dina önskemål. Med ett testamente ser du till att din förmögenhet fördelas på det sätt du vill och utifrån familjerättsliga regelverk. Private Bankings familjerättsjurister guidar dig så att saker och ting blir som du vill ha dem och samtidigt förhindrar otrevliga överraskningar eller konflikter bland dina släktingar och arvtagare när den dagen kommer. 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Välkommen att kontakta oss