Svåra tider

Ibland tar livet en vändning som man inte var beredd på. Din familj kan drabbas av problem som förlorade inkomster, skilsmässa, sjukdom eller dödsfall. Hos oss får du rådgivning i alla livsfaser, också i svåra tider.

Skilsmässa

Att skilja sig är smärtsamt, men det kan också vara komplicerat när det gäller ekonomin. Du kan behöva någon att rådgöra med innan du beslutar hur du ska skydda din förmögenhet. Det kan till exempel vara bra att ha skrivit ett äktenskapsförord före eller under äktenskapet.

Inkomstförlust

Även om du har ordnad ekonomi kan saker och ting förändras snabbt. Dina inkomster kanske minskar kraftigt, du kanske förlorar jobbet eller råkar ut för någon annan ovälkommen händelse. Vi kan hjälpa dig att rusta dig inför sådant. 

Om hälsan sviker

Många är oroliga över att inte längre kunna sköta sin ekonomi om de blir sjuka, dementa eller oförmögna på annat sätt. Med en fullmakt kan du låta någon du litar på ta hand om din förmögenhet och agera för din räkning. Vi finns här för att diskutera med dig hur detta kan ordnas, i god tid. 

När du är borta

Vem kommer att ärva dig?  Det beror på din familjesituation och dina önskemål. Med ett testamente kan du se till att din förmögenhet fördelas på det sätt du vill och utifrån familjerättsliga regelverk. Vi guidar dig så att saker och ting blir som du vill ha dem och samtidigt förhindrar otrevliga överraskningar eller konflikter bland dina släktingar och arvtagare när den dagen kommer.

Hur kan vi hjälpa dig i dessa situationer?

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Kontakta oss