Föränderliga tider

Är du på väg att flytta ihop med någon? Kanske ska du gifta dig, bli förälder eller få barnbarn? Vid lyckliga tilldragelser i livet finns vi till hands för dig. Det finns många ekonomiska aspekter att väga in, och du är alltid välkommen att diskutera dem med oss.

Flytta ihop

Vad bör du tänka på om du och din partner vill flytta ihop men inte gifta er? Om ert samboskap skulle upphöra kanske det vore bra med ett samboavtal för att skydda din förmögenhet.

Gifta sig

Ska du gifta dig med din livskamrat?  Vi kan ge dig råd om de ekonomiska aspekterna. Kanske ni bör skriva ett äktenskapsförord innan ni säger ”ja”, eller göra det när ni väl är gifta.

Få barn och barnbarn

Att få barn är en välsignelse, men det kräver en del förberedelser, även ekonomiska. Vi kan ge dig råd om hur du kan spara till barnen och hur du kan planera om du vill överföra förmögenhet till dem. 

Gifta om sig

En lycklig tilldragelse! Men glöm inte att tänka på hur det påverkar dina barn, din nya make/maka och eventuella bonusbarn. Hur kan du trygga framtiden för dina närmaste och se till att allt blir rättvist?

Dags att dra sig tillbaka

När du börjar tänka på pensionen är du välkommen att vända dig till din rådgivare i Private Banking. Vi kan hjälpa dig att ta fram en strategi som passar dina behov och önskemål, så att du kan leva ett gott liv som pensionär.

Uppfylla din dröm

Kanske det är dags att varva ner och njuta av det du har åstadkommit. Vad skulle du vilja göra? Segla över Atlanten, köpa ett sommarhus eller engagera dig i något samhällsnyttigt?  Vi kan hjälpa dig utarbeta en plan som gör dina drömmar till verklighet. 

Hur kan vi hjälpa dig i dessa situationer?

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Kontakta oss