Flytta ihop

PB-happy-couple-in-kitchen-small

Vad är viktigt att tänka på om du och din partner vill flytta ihop men inte gifta er? Och vad händer om ni flyttar isär? Då kan det vara bra att ha ett samboavtal på plats för att skydda era förmögenheter.

Gifta sig


Grattis! Du och din kärlek ska gifta er. Vi ger dig råd kring de ekonomiska frågorna. Vi hjälper er också att teckna ett äktenskapsförord innan ni säger ”ja” (eller efter bröllopet om ni föredrar det).  

Få barn och barnbarn

PB Grandmother and granddaughter in garden - small

Att få barn är underbart, omvälvande och kräver en hel del förberedelser, även ekonomiska. Vi hjälper dig att spara till barnen (och barnbarnen) och planerar för att överföra förmögenhet till dem. 

Gifta om sig

Couple sitting outside their house smiling - Small

En andra chans! Men glöm inte att tänka på hur det påverkar dina barn, din nya make/maka och eventuella bonusbarn. Hur kan du trygga framtiden för dina närmaste och samtidigt se till att allt blir rättvist?

Dags att dra sig tillbaka

Man fishing 4 SMALL

När du börjar tänka på pensionen är du välkommen att vända dig till din rådgivare i Private Banking. Vi hjälper dig att ta fram en strategi som passar dina behov och önskemål, så att du kan leva ett gott liv som pensionär.

Uppfylla din dröm

Woman in flower field SMALL

Kanske är det dags att varva ner och njuta av det du åstadkommit. Handen på hjärtat – vad skulle du allra helst vilja göra? Kanske segla över Atlanten, köpa ett sommarhus eller engagera dig i något samhällsnyttigt. Tillsammans med dig utarbetar vi en plan som gör dina drömmar till verklighet. Dags för nästa äventyr!

Vi kan hjälpa dig i dessa situationer

Hör av dig så berättar vi mer

Kontakta oss