Förmögenhetsrådgivning

Med Nordea Private Banking får du en personlig strategi som är framtagen utifrån dina egna behov och mål och som gör att du kan utveckla potentialen i in förmögenhet. Vi finns här för dig, din familj och ditt företag.

Tillsammans hittar vi rätt lösning för din förmögenhet

Optimera din förmögenhet

Vi lägger stor vikt vid att skaffa oss en bred förståelse för hela din förmögenhet och dess sammansättning – från pensionssparande och fria tillgångar till fastigheter och företag. Tillsammans med vårt kompetenta expertteam skapar du och din Private Banking-rådgivare en plan för att tillgodose dina nuvarande och framtida behov. Vi är din sparringpartner som lyssnar på dina frågor, planer och idéer.

Planera för större livshändelser

Vi hjälper dig att planera för större livshändelser så att du är förberedd om tillvaron förändras. Det handlar om att säkra framtiden för dig, dina barn och barnbarn. Det finns många frågor som det kan vara klokt att diskutera i god tid. Har du till exempel tänkt på ditt arv, hur du ska leva när du går i pension eller vem som ska ta hand om ditt företag framöver? Din rådgivare i Private Banking vägleder dig i denna typ av frågor tillsammans med teamet av kompetenta specialister.

Vi lever i en globaliserad värld

Idag kanske du njuter av tillvaron utomlands och har bostäder i flera länder. Det är också vanligt att våra kunder har en internationell karriär eller barn som vill studera och i förlängningen kanske bosätta sig utanför Sverige. När det gäller din förmögenhet kan det medföra ytterligare en nivå av komplexitet.