Så arbetar vi tillsammans - för din framtid!

PB-woman-looking-at-information-small
Optimera din förmögenhet

För oss är det viktigt att få en bred förståelse för hela din förmögenhet och hur den är uppbyggd – från pensionssparande och fria tillgångar till fastigheter och företag. Tillsammans med våra experter skapar du och din Private Banking-rådgivare en plan för dina nuvarande och framtida behov. Se oss som din sparringpartner som du kan bolla frågor, planer och idéer med.

Three children in a field at sunset with their golden retriever dog - Small
Planera för livet

Vi ser till att du är förberedd om tillvaron förändras. Det handlar om att säkra framtiden för dig, dina barn och barnbarn. Det finns många frågor som det kan vara klokt att diskutera i god tid. Har du till exempel tänkt på ditt arv, hur du ska leva när du går i pension eller vem som ska ta hand om ditt företag framöver? Din rådgivare i Private Banking hjälper dig med dessa frågor tillsammans med teamet av kompetenta specialister.

Couple relaxing in pool outdoor city - small
En globaliserad värld

Du bor kanske utomlands eller har bostäder i flera länder. Kanske har du en internationell karriär eller barn som vill studera och bosätta sig utanför Sverige. När det gäller din förmögenhet kan det medföra ytterligare en nivå av komplexitet. Låt oss diskutera detta!

Vill du veta mer om vad detta kan innebära för dig?

Välkommen att kontakta oss