Dina investeringar

Alla människor – och alla familjer – är olika. I Private Banking vet vi att alla har sin egen unika historia och sina egna unika behov. Därför erbjuder vi råd som är skräddarsydda för just din situation.

Vår rådgivning börjar med dig

Din förmögenhet påverkas av många saker. Händelser i ditt privatliv eller i omvärlden kan påverka din ekonomi. I Nordea Private Banking handlar allt om att ge råd som passar just dig och din situation. 

Vilka framtidsplaner har du och din familj? Tillsammans kan vi skapa en överblick över din förmögenhet och se vilka möjligheter den erbjuder. Vi tittar på hur de olika tillgångarna i din portfölj fungerar tillsammans för att skapa det bästa möjliga upplägget för dig och din familj.

Låt proffsen göra jobbet

Om du vill göra annat i livet än att följa värdepappersmarknaden varje dag, och om du vill att hela eller en del av dina tillgångar ska tas om hand av professionella förvaltare, då kan diskretionär portföljförvaltning vara något för dig. 

Det innebär att din förmögenhet förvaltas aktivt av Nordeas specialister, och du kan ägna din tid och energi åt sådant som är viktigare för dig.

Spara hållbart

Som investerare kan du göra skillnad även för andra när du väljer hur du vill placera dina pengar. Att välja rätt placeringsalternativ är A och O för varje placerare.  

I Nordea har vi en lång meritlista när det gäller att arbeta med hållbarhet, och genom våra internationellt erkända team av specialister ligger vi i framkant inom området hållbara investeringar.