Funderar du på att byta bank till Nordea?

Vi på Nordea hjälper dig gärna att se över din ekonomi, dina lån och ditt sparande, oavsett om du är ny eller befintlig kund hos oss.

Byt bank och samla din ekonomi på ett ställe

När du samlar alla dina affärer hos oss kan du få en mer lättöverskådlig ekonomi. Vi kan bland annat hjälpa dig att öppna nya konton, att samla dina fonder eller att lägga om dina lån.

Att byta bank till Nordea är enkelt

Det är smidigt att byta bank till Nordea. Vi har en tydlig checklistaÖppnas i nytt fönster som guidar dig genom bankbytet. Det tar vanligtvis tre bankdagar för din nuvarande bank att avsluta ditt konto. Att byta fondkonto eller lägga om lånen kan däremot ta några dagar extra.

För dig som redan är kund hos Nordea

För dig som är befintlig kund hos Nordea kan det vara skönt att samla hela din ekonomi på ett och samma ställe. Att samla sina lån och krediter hos en och samma bank ger ofta en känsla av trygghet. Det gör det också enklare för oss att snabbt hjälpa dig med allt som rör din ekonomi. 

Har du bestämt dig för att byta bank?

Vi hjälper dig gärna! Oavsett dina behov och hur din ekonomiska situation ser ut, kan vi erbjuda dig personlig rådgivning. Du kan kontakta oss via vår chatt på hemsidan eller ringa till Kundservice på 0771-22 44 88. Med hjälp av Mobilt BankID kan du bli kund direkt, online.

Välkommen till Nordea!