Få ordning på ekonomin och ge dina pengar chansen att växa

Webbinarium: Första bostadsköpet Öppnas i nytt fönster

Går du i tankarna om att köpa din första bostad? Missa inte webbinariet där du får följa Tovas resa från första sparkronan till inflyttningsfesten.

Se webbinariet Öppnas i nytt fönster

5 steg till en sund ekonomi

Att ha kontroll över din privatekonomi gör att du mår bra och känner trygghet i vardagen. Vår privatekonom Anders Stenkrona berättar hur du får en sund ekonomi i fem enkla steg.

Så får du en hälsosam privatekonomi

Lär dig mer om sparande

I vår sparskola har vi samlat alla våra bästa tips kring hur du börjar spara och investera. Läs om både fonder, aktier och hur du lägger upp en smart strategi för ditt sparande.

Kolla in sparskolan

Vi samarbetar med Unga Aktiesparare

UA logga 150x150Vi samarbetar med Unga Aktiesparare (UA), för att tillsammans satsa på att utbilda unga vuxna inom sparande, investeringar och privatekonomi. Unga Aktiesparare har flera utbildningar på olika nivåer som sponsras av Nordea. Gå från att vara nybörjare inom sparande till att bli ett investeringsproffs.

Som medlem i Unga Aktiesparare får du bland annat populära ekonomitidningar, inbjudningar till exklusiva events och ett ovärderligt nätverk av andra unga sparare. När du som Nordeakund blir medlem i Unga Aktiesparare får du dessutom en hemlig present.

Podden Sparpepp i samtal med Unga Aktiesparare

I vår podcast Sparpepp diskuterar vi med Unga Aktiesparares VD, Henrik Johansson, om hur vi bör prata om pengar och sparande med våra barn. Det är ett intressant och relevant samtal som du som förälder inte får missa.

Lyssna på fler avsnitt av Sparpepp.

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Funderar du på att köpa bostad?

Spara till din första bostad

Att köpa en bostad kräver både tid, planering och pengar. Oftast behöver du ett stort sparkapital för att ha råd med kontantinsatsen. Här hittar du våra bästa tips kring hur du sparar ihop till din första egna bostad.

Så sparar du bäst ihop till en bostad

Få hjälp av föräldrarna

Med höga bostadspriser, framför allt i storstäderna, kan det vara svårt som ung att få bolån och kunna köpa sitt första boende. I den här guiden ser du hur du kan ta hjälp av dina föräldrar för att köpa en bostad.

Så tar du bolån med dina föräldrar

Gratis banktjänster för dig som pluggar

Om du är student, och får studiemedel från CSN, får du Vardagspaketet gratis. Det innehåller alla våra vanligaste banktjänster, som personkonto, app och nätbank, bankkort och mobila betaltjänster.