Olika sätt att finansiera ditt bröllop

Bröllop är för många den vackraste dagen i livet. Men ett drömbröllop ser olika ut för olika personer. Det gör därmed också kostnaden för ett bröllop liksom behoven för finansiering. En del satsar på resan, andra på festen. En del håller kostnaderna nere, andra spenderar stort.

Beroende på era planer kan kostnaden för bröllopet variera från några tusenlappar till över 100 000 kronor. Med ett eget sparkapital kan ett kompletterande bröllopslån vara det som gör att ni får bröllopet precis som ni vill ha det.

Kreditkort

Passar er som vill låna pengar till bröllopet under kort tid. Alla våra kreditkort har upp till 55 dagars räntefri kredit. Betalar ni dessutom bröllopsresan med våra kreditkort får ni en kompletterande reseförsäkring på köpet.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Privatlån passar er som vill låna en större summa till bröllopet, och dessutom vill betala tillbaka över längre tid. Med ett privatlån kan ni låna 10 000–500 000 kronor. Lånet kräver ingen säkerhet, och ni kan betala tillbaka det i upp till 12 år.

Läs mer om privatlån

Få en kostnadsfri juridisk behovsanalys

Vid stora viktiga händelser i livet är det bra att se över den familjejuridiska situationen. Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri behovsanalys i familjejuridiska frågor – och rabatt hos vår samarbetspartner Familjens JuristÖppnas i nytt fönster.

Som Premiumkund får du extra förmånliga erbjudanden hos Familjens Jurist.

Kan du spara till en del av summan?

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver? Starta ett automatiskt månadssparande, så att du sparar utan att tänka på det. Om du behöver pengarna inom tre år passar vårt sparkonto med fria uttag bäst.

Vi gör en kreditprövning innan du lånar

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning. Vi räknar sedan på hur din ekonomi påverkas av lånet. Det gör vi för att se om du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent.