Chatta med oss Öppnas i nytt fönster

Säga-jaaa-planer

Dina bröllopsplaner och din ekonomi påverkar vilken typ av finansiering som passar bäst för ditt bröllop. Här ser du vilka alternativ som finns.

Stadshus, strand eller slott?

Bröllop är för många den vackraste dagen i livet. Men ett drömbröllop ser olika ut för olika personer. Det gör därmed också kostnaden för ett bröllop liksom behoven för finansiering. En del satsar på resa, andra på festen. En del håller kostnaderna nere, andra spenderar stort. Beroende på era planer kan kostnaden för bröllopet variera från några tusenlappar till över 100 000 kronor.

Alternativ för att finansiera ditt bröllop:

  • Om du vill låna pengar under kortare tid och själv bestämma återbetalningstiden brukar kreditkort vara ett bra alternativ. Alla våra kreditkort har upp till 55 dagars räntefri kredit. Därför kan det vara fördelaktigare att betala med kreditkort än att ta ett lån.
  • Om ni har behov av att låna 10 000 eller mer, och vill betala tillbaka över längre tid, kan Privatlån passa er bra. 

 

Tips! Betala bröllopsresan med kreditkort, få försäkring

Ska ni åka på bröllopsresa? Om ni betalar den med något av våra kreditkort får ni kompletterande reseförsäkring på köpet. 

Kostnadsfri juridisk behovsanalys

Vid stora viktiga händelser i livet är det bra att se över den familjejuridiska situationen. Visste du att vi erbjuder alla kunder en kostnadsfri behovsanalys i familjejuridiska frågor — och rabatt hos våra samarbetspartners Familjens JuristÖppnas i nytt fönster och Avtal24Öppnas i nytt fönster.

Som Premiumkund får du extra förmånliga erbjudanden hos Familjens Jurist.

Vilken finansieringslösning passar dig?

Kreditkort

Passar er som vill låna pengar under kort tid. Betalar ni bröllopsresan med våra kreditkort får ni kompletterande reseförsäkring på köpet!

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar er som lånar minst 10 000 kronor och vill betala tillbaka över längre tid. Passar om ni inte har möjlighet att öka ert bolån.

Läs mer om privatlån

Gör det kul att spara

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver. Det finns flera sätt att göra sparandet enklare och roligare. Testa till exempel tjänsten Nordea Xtraspar som sparar lite åt dig varje gång du handlar med ditt bankkort. Eller lägg upp ett automatiskt sparande som dras månadsvis så att du sparar utan att tänka på det. Och du, du vet väl att du kan döpa ditt sparkonto till vad du vill?

Sund kreditgivning

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för våra kunders skull. Det innebär att vi räknar på hur din ekonomi påverkas av lånet och ser till att du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent. På så sätt kan du vara trygg med att du kommer att ha råd med lånet.