3 sätt att finansiera en finare trädgård

Kanske vill du anlägga en helt ny trädgård, eller bara skaffa nya möbler till altanen. Beroende på hur din ekonomi och dina planer för din trädgård eller uteplats ser ut, passar olika typer av finansiering. Här kan du läsa mer om de olika alternativ som finns. 

Kreditkort

Passar dig som vill låna pengar under kortare tid. Handlar du på internet får du alltid leveransförsäkring och reklamationsrätt.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar dig som lånar minst 10 000 kronor och vill betala tillbaka över längre tid. Passar också om du inte har möjlighet att höja ditt bolån.

Läs mer om privatlån

Höj ditt bolån

Passar dig som lånar mer än 100 000 kronor och har möjlighet att höja ditt bolån. Räntan på bolån är oftast lägre än på både privatlån och kreditkort.

Läs mer om att höja bolån

Kan du spara till en del av summan?

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver? Starta ett automatiskt månadssparande, så att du sparar utan att tänka på det. Om du behöver pengarna inom tre år passar vårt sparkonto med fria uttag bäst.

Vi gör en kreditprövning innan du lånar

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning. Vi räknar sedan på hur din ekonomi påverkas av lånet. Det gör vi för att se om du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent.