Välkommen till oss – bli kund idag

Vi lyssnar och finns här för att ge dig råd i ekonomiska frågor vid alla händelser i livet. Att bli kund hos oss går snabbt och är enkelt, du får svar på din ansökan via sms.

Det här får du när du blir kund hos oss

  • Tillgänglighet – självservice dygnet runt via mobilbanken, nätbanken och talsvar. Personlig service via Kundservice vardagar 8-20 och helger 9-17.
  • Kompetens – du får ekonomisk rådgivning vid alla händelser i livet.
  • Enkla lösningar – gör dina vardagsärenden när och var du vill.

Det lönar sig att samla sina bankaffärer hos oss. När du gör det kan du ingå i vårt kundprogram och ta del av en rad förmåner.

Saknar du ett Mobilt BankID är välkommen att besöka ett av våra kontorÖppnas i nytt fönster för att bli kund. Tänk på att ta med giltig ID-handling. Läs mer om att bli bankkund på Svenska Bankföreningens hemsidaÖppnas i nytt fönster

Som kund får du vårt Vardagspaket

Det ska vara enkelt att sköta din ekonomi. I Vardagspaketet får du ett Personkonto, bankkortet Nordea Debit, kreditkortet Nordea Gold och tillgång till mobil- och nätbanken samt olika mobila betaltjänster. När du samlar dina affärer hos oss får du förmånligare priser. Som ny kund får du får Vardagspaketet kostnadsfritt i två månader.

Läs mer om Vardagspaketet

Bli Premiumkund med Förmögenhetsrådgivare

Du som har ett sparande på över 2,5 miljoner kronor hos Nordea kan få tillgång till en personlig Förmögenhetsrådgivare. Våra Förmögenhetsrådgivare har fördjupade kunskaper inom sparande och pension. Du träffar din rådgivare på kontoret eller digitalt – du väljer vad som passar dig bäst.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, senast nästkommande vardag.

Vi hjälper dig att byta bank

När du vill byta bank till Nordea hjälper vi till med det praktiska, som att avsluta konton och tjänster hos din nuvarande bank efter att du blivit kund hos.

Läs mer om att byta bank

Woman in designer chair in front of fire place

Flytta bolån till oss – vi hjälper dig hela vägen

Funderar du på att flytta ditt bolån till oss? Det är lätt fixat! När du bestämt dig avslutar vi bolånen hos din tidigare bank och har flytten klar på ungefär en vecka.

Skaffa konto och kort till barn

Du som förälder (vårdnadshavare) kan enkelt öppna konto med kort till ditt barn utan att behöva besöka ett bankkontor. 

Är du student?

Bli studentkund i Nordea och få våra vanligaste banktjänster kostnadsfritt. Du får även tillgång till flera digitala tjänster som gör studentlivet lättare.

Se lån och sparande i appen och nätbanken

Har du enbart lån, sparande eller pension hos oss? Skaffa tillgång till vår app och nätbank för att se det du har hos oss.