Inredningsinspirerad?

Dina planer och din ekonomi påverkar vilken typ av finansiering som passar bäst. Här ser du vilka alternativ som finns.

Köksbord eller fintavla?

Möbler och inredning omsatte 35 miljarder kronor i Sverige under 2016 enligt branschorganisationen Trä och möbelföretagen. Oavsett om du behöver köpa ett nytt köksbord eller vill investera i ett samlarobjekt så kan du hitta en finansieringslösning som passar hos oss. 

Alternativ för att finansiera ny inredning:

  • Om du behöver pengar till möbler och inredning under kortare tid och själv bestämma återbetalningstiden brukar kreditkort vara ett bra alternativ. Alla våra kreditkort har upp till 55 dagars räntefri kredit. Därför kan det vara fördelaktigare att betala med kreditkort än att ta ett lån. 
  • Om du har behov av att låna pengar, 10 000 kronor eller mer, och vill betala tillbaka över längre tid, kan Privatlån passa bra.

Vilken finansieringslösning passar dig?

Kreditkort

Passar dig som vill låna pengar under kortare tid. Handlar du på internet får du leveransförsäkring och har alltid reklamationsrätt.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar dig som lånar minst 10 000 kronor och vill betala tillbaka över längre tid. Passar också om du inte har möjlighet att ta bolån.

Läs mer om privatlån

Gör det kul att spara

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver. Det finns flera sätt att göra sparandet enklare och roligare. Testa till exempel vår tjänst Xtraspar som sparar lite åt dig varje gång du handlar med ditt bankkort. Eller lägg upp ett automatiskt sparande som dras månadsvis så att du sparar utan att tänka på det. Och du, du vet väl att du kan döpa ditt sparkonto till vad du vill?

Sund kreditgivning

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning och räknar på hur din ekonomi påverkas av lånet och ser till att du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent.