Låna pengar till möbler och inredning

Behöver du låna pengar för att inreda ditt hem? Dina planer och din ekonomi påverkar vilken typ av finansiering som passar bäst. Här ser du vilka alternativ som finns.

Olika sätt att låna till möbler och inredning

Oavsett om du behöver köpa ett nytt köksbord eller vill investera i ett samlarobjekt, kan du hitta en finansieringslösning som passar hos oss.

Kreditkort

Passar dig som vill låna pengar under kortare tid. Handlar du möbler eller inredning på nätet får du dessutom en leveransförsäkring och har alltid reklamationsrätt.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar dig som lånar minst 10 000 kronor och vill betala tillbaka över längre tid. Ett privatlån kräver ingen säkerhet, och du kan betala av det i upp till 12 år.

Läs mer om privatlån

Kan du spara till en del av summan?

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver? Starta ett automatiskt månadssparande, så att du sparar utan att tänka på det.

Vi gör en kreditprövning innan du lånar

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning och räknar på hur din ekonomi påverkas av lånet. På så sätt ser vi till att du kan klara kostnaderna, även om räntan går upp några procent.