Dags för ny hemelektronik?

Dina planer och din ekonomi påverkar vilken typ av finansiering som passar bäst. Här ser du vilka alternativ som finns.

Surfplatta eller hemmabio?

Oavsett vilken typ av hemelektronik du vill köpa kan du hitta en bra finansieringslösning hos oss. 

Två alternativ för att finansiera hemelektronik:

  • Om du behöver pengar under kortare tid och själv vill bestämma återbetalningstiden brukar kreditkort vara ett bra alternativ. Alla våra kreditkort har upp till 55 dagars räntefri kredit. Därför kan det vara fördelaktigare att betala med kreditkort än att ta ett lån.
  • Om du har behov av att låna pengar, 10 000 kronor eller mer, och vill betala tillbaka över längre tid, kan ett Privatlån passa bra.

Vilken finansieringslösning passar dig?

Kreditkort

Passar dig som vill låna pengar under kortare tid. Handlar du på nätet får du leveransförsäkring på köpet.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar dig som lånar minst 10 000 kronor och vill betala tillbaka över längre tid.

Läs mer om privatlån

Gör det kul att spara

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver. Det finns flera sätt att göra sparandet enklare och roligare. Testa till exempel vår tjänst Xtraspar som sparar lite åt dig varje gång du handlar med ditt bankkort. Eller lägg upp ett automatiskt sparande som dras månadsvis så att du sparar utan att tänka på det. Och du, du vet väl att du kan döpa ditt sparkonto till vad du vill?

Sund kreditgivning

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning och räknar på hur din ekonomi påverkas av lånet och ser till att du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent.