Chatta med oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Välkommen på möte om ditt bolån

3 saker du kan göra inför mötet

I det här mötet står ditt bolån i centrum. Bästa räntan på ditt bolån får du när du samlar dina bankaffärer hos oss. Så om du väljer att lägga till andra banker i appen kan vi ge en ännu bättre rådgivning när vi ses.

Utöver ditt bolån kommer vi också att prata om din ekonomiska trygghet och hur du kan stärka din ekonomi som helhet. Tänk gärna igenom hur stor buffert du behöver och ditt behov av försäkringar.

Välkommen!

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Lägg till andra banker

Om du redan har appen kan du välja att lägga till andra banker. Då kan du få bättre rådgivning i mötet och vi kan prata om hela din/er bankaffär. Det kan leda till ett vassare erbjudande från oss.

Så här lägger du till andra banker

Rörlig eller bunden ränta?

Om du bör ha rörlig eller bunden ränta på ditt bolån beror på hur din egen livssituation ser ut, men ofta rekommenderar vi en kombination av båda. Visste du att just nu är de bundna räntorna lägre än den rörliga räntan.

Läs mer om rörlig och bunden ränta

Trygga upp din ekonomi

Oförutsedda saker kan hända i livet som gör att din ekonomi förändras. I mötet pratar vi om hur du kan försäkra dig så att räkningar kan betalas även om du blir sjukskriven eller arbetslös. Och att dina närstående klarar sig ekonomiskt om du skulle gå bort.

Addera trygghet till ditt bolån

Vanliga frågor i samband med bolånemötet

Vi träffar tusentals kunder på bolånemöten varje vecka, och flera frågor återkommer ofta. Här är svar som vi tror kan vara bra för dig att ha, och reflektera över, innan vi ses.

  • Hur mycket ska jag amortera? Det enkla svaret är "det beror på". Läs mer om amortering.
  • Hur stor buffert bör jag ha? Vi rekommenderar att du har minst två till tre månadslöner, på ett konto om något oförutsett skulle hända. Läs mer om buffertsparande.
  • Kan jag baka in andra krediter och blancolån i bolånet? Under mötet kan vi räkna på om vi kan sänka din kostnad genom att baka in andra lån i bolånet eller samla de i ett Privatlån.

Vi ses snart!