Chatta med oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Familjejuridik i fokus i samband med Pride

Ekonomiska frågor är ofta tätt sammanflätade med de juridiska. Därför sätter vi extra fokus på just familjejuridik, med hög expertis på olika familjerättskonstellationer, när Pride firas över hela Sverige under sommaren 2020.

Familjejuridisk rådgivning

Vi vet att familjejuridisk rådgivning ofta behövs för att känna sig trygg med familjens ekonomiska situation, idag och i framtiden. Som kund hos Nordea kan du få hjälp med dina familjejuridiska frågor genom vårt samarbete med Familjens Jurist. I samband med Pride lottade vi ut familjejuridisk rådgivning, inklusive ett dokument, som exempelvis samboavtal eller testamente, hos Familjens Jurist. 

Läs mer om familjejuridisk rådgivning.

Vinnarna i utlottningen är:

  • Anneli Lewis
  • Edit Sipos Marko
  • Peter Nyström

Grattis till en familjejuridisk rådgivning!

Familjerättsjuridik med Caroline Törnquist

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

I samband med Pride så brukar vår familjerättsjurist Caroline Törnquist hålla en föreläsning på Pride House om familjerättsjuridik – i år fick det bli digitalt. Här moderarad av sponsor och eventchef Tomas Björklund.

Vårt engagemang i Pride

Vi strävar efter att bidra till ett samhälle där mångfald ses som en styrka och där alla har samma rättigheter och möjligheter. Då är Pride en naturlig partner för oss. 

Läs mer om vårt engagemang för PrideÖppnas i nytt fönster

Vi samarbetar med Stockholm Pride som i sommar genomförs i ett digitalt format under namnet Stockholm Pride Summer Stream. Läs mer om Nordeas aktiviteter under Stockholm Pride Summer StreamÖppnas i nytt fönster.

Inte kund i Nordea?

Bli kund hos oss