Lär dig mer om familjejuridik

Här har vi samlat filmer och artiklar av vår familjejuridiska expert Caroline Törnquist, inom ämnen som är viktiga, men ibland lite svåra att prata om.

Lagstiftningen i Sverige är i mångt och mycket baserad på kärnfamiljer.  I takt med att samhället har utvecklats, har inte alltid lagstiftningen hängt mer. Det skapar otydlighet för många som inte lever i kärnfamiljer. På länkarna nedan kan du ta del av Carolines kunskap och hur du kan tänka kring din egen familjejuridiska situation. 

Besök oss i Pride House

Vi kommer att finnas på plats i Pride HouseÖppnas i nytt fönster 31 juli–4 augusti. Inträdet till Pride House är kostnadsfritt.

Plats: Stockholm Pride House, Clarion Hotel, Skanstull, Ringvägen 98.

Familjejuridik för alla familjer

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

I samband med Pride håller vår familjerättsjurist Caroline Törnquist en föreläsning om familjerättsjuridik. Här tar hon upp viktiga juridiska frågor du bör ha koll på för att känna dig trygg med familjens ekonomi.

Familjejuridisk rådgivning

Vi vet att familjejuridisk rådgivning ofta behövs för att känna sig trygg med familjens ekonomiska situation, idag och i framtiden. Som kund hos Nordea kan du få hjälp med dina familjejuridiska frågor genom vårt samarbete med Familjens Jurist.

Vårt engagemang i Pride

Vi strävar efter att bidra till ett samhälle där mångfald ses som en styrka och där alla har samma rättigheter och möjligheter. Då är Pride en naturlig partner för oss. 

Läs mer om vårt engagemang för PrideÖppnas i nytt fönster.

Inte kund i Nordea?

Bli kund hos oss