Familjejuridik i fokus i samband med Pride

Ekonomiska frågor är ofta tätt sammanflätade med de juridiska. Därför sätter vi extra fokus på just familjejuridik, med hög expertis på olika familjerättskonstellationer, när Pride firas över hela Sverige under sommaren 2022.

Familjejuridisk rådgivning

Vi vet att familjejuridisk rådgivning ofta behövs för att känna sig trygg med familjens ekonomiska situation, idag och i framtiden. Som kund hos Nordea kan du få hjälp med dina familjejuridiska frågor genom vårt samarbete med Familjens Jurist.

Sommarerbjudande från Familjens Jurist

Under sommaren får du 50 % rabatt på digitala avtal hos Familjens Jurist, till exempel samboavtal, testamente och äktenskapsförord. Ange kod: NO50FJ. Erbjudandet gäller till och med 31 augusti 2022.

Läs mer om familjejuridisk rådgivning.

Familjejuridik för alla familjer

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

I samband med Pride håller vår familjerättsjurist Caroline Törnquist en föreläsning om familjerättsjuridik. Här tar hon upp viktiga juridiska frågor du bör ha koll på för att känna dig trygg med familjens ekonomi.

Vårt engagemang i Pride

Vi strävar efter att bidra till ett samhälle där mångfald ses som en styrka och där alla har samma rättigheter och möjligheter. Då är Pride en naturlig partner för oss. 

Läs mer om vårt engagemang för PrideÖppnas i nytt fönster.

Inte kund i Nordea?

Bli kund hos oss