Privatlån ett av våra blancolån

Med Nordeas Privatlån kan du enkelt låna pengar till bra villkor utan säkerhet. Återbetalningstiden är upp till 12 år. Ansök nu och få svar direkt.

Lånekalkyl Priser och räntor Mer om Privatlån Förhandsinformation Lånekalkyl

Fyll i Lånekalkylen och se vad lånet kommer att kosta

Fyll i uppgifterna i Lånekalkylen för att se vad ditt lån kommer att kosta.

Räntan för Privatlån beror på vilket kundprogram du tillhör. Du ser om du tillhör något av våra kundprogram när du loggar in i InternetbankenÖppnas i nytt fönster.

Priser och räntor

Räntan för Privatlån

Räntan för Privatlån beror på vilket kundprogram du tillhör. Du ser om du tillhör något av våra kundprogram när du loggar in i InternetbankenÖppnas i nytt fönster.

Inte kund än? Läs mer om våra kundprogram eller hur du blir kund hos oss.

Pris och ränta

Priser Privatlån
SpecifikationPris
Uppläggningsavgift525,00 kr 
Aviseringsavgift med återbetalningskonto25,00 kr
Aviseringsavgift utan återbetalningskonto40,00 kr
Räntor Privatlån
SpecifikationRänta
Premiumkund / Förmånskund

5,30 % / 5,30 % 

Pluskund / Check-in kund7,30 % / 7,30 % 
Ordinarie ränta8,05 %

Ränteexempel för Privatlån

Den effektiva räntan i följande exempel är beräknad enligt Konsumentverkets riktlinjer och inklusive eventuella avgifter och kostnader enligt vad som angivits ovan. 

Exempel för Premiumkund och Förmånskund    
För en kredit med rak amortering om 100 000 kronor med en rörlig räntesats på 5,30 % och en löptid av 5 år uppgår den effektiva räntan, beräknad enligt Konsumentverkets riktlinjer och inklusive eventuella avgifter och kostnader enligt vad som angivits ovan, till 5,67 %. Det totala beloppet att betala blir, baserad på aktuell räntesats, 113 996,00 kr, och storleken på första betalningen 2 108,00 kr.

Exempel för Check-in kund och Pluskund    
För en kredit med rak amortering om 100 000 kronor med en rörlig räntesats på 7,30 % och en löptid av 5 år uppgår den effektiva räntan, beräknad enligt Konsumentverkets riktlinjer och inklusive eventuella avgifter och kostnader enligt vad som angivits ovan, till 7,80 %. Det totala beloppet att betala blir, baserad på aktuell räntesats, 119 079,00 kr, och storleken på första betalningen 2 275,00 kr.

Exempel för dig som inte ingår i Nordeas kundprogram

För en kredit med rak amortering om 100.000 kr med en rörlig räntesats på 8,05 % och en löptid av 5 år uppgår den effektiva räntan, beräknad enligt Konsumentverkets riktlinjer och inklusive eventuella avgifter och kostnader enligt vad som angivits ovan, till 8,61 %. Det totala beloppet att betala blir, baserad på aktuell räntesats, 120 985,00 kr och storleken på första betalningen 2 338,00 kr.

Mer om Privatlån

Låna till vad du vill

Om du ska köpa en ny soffa eller kanske behöver lösa dyra lån kan Nordeas Privatlån vara ett bra alternativ. Det är ett banklån utan säkerhet, även kallat blancolån. Det betyder att banken inte kräver någon säkerhet av dig. Lägsta lånebeloppet är 10.000 kronor. 

Återbetalningstiden kan vara upp till tolv år. Du kan när som helst betala av hela eller delar av ditt banklån utan någon extra kostnad. Räntan är alltid rörlig.

För att teckna ett privatlån hos oss ska du ha fyllt 18 år. Innan lånet beviljas är banken skyldig att göra en kreditprövning. Kreditprövningen innebär att banken gör en bedömning av återbetalningsförmågan.

Förhandsinformation

Förhandsinformation om lånet

Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation
utformats.

Blanketten utgör inte något rättsligt bindande krediterbjudande. Uppgifterna
återger korrekt det erbjudande kreditgivaren skulle lämna under nuvarande marknadsförhållanden. Det bör dock observeras att sifferuppgifter kan påverkas  av ändrade marknadsförutsättningar.

Att kreditgivaren lämnar dessa uppgifter medför ingen skyldighet för denne att
bevilja krediten.

Blanketten skickas till dig som pdf, normalt inom några få sekunder, efter det att
du fyllt i nedanstående uppgifter.

Fyll i formuläret för att skapa förhandsinformationen om lånet som pdf.

Tips om lån och krediter

Woman in striped shirt by computer 

Att tänka på innan du lånar

Innan du tar ett lån eller en kredit är det viktigt att du ser över din ekonomi.