Sparroboten Nora – fondspara med digital rådgivning

Vår digitala rådgivare Nora hjälper dig att hitta ett automatiskt fondsparande som är anpassat just för dig. Du är igång på några minuter – och kan börja spara från 100 kr.

Ett fondsparande för dig som vill ha hjälp

Att investera i fonder kan kännas krångligt, men det behöver det inte vara. Med en digital rådgivare som Nora går det snabbt och enkelt att börja. 

Snabbt utan möte

Du behöver inte boka ett möte och komma in till något av våra kontor, utan du kan vara igång med mobilen på en kafferast. 

Tryggt, automatiskt, flexibelt

Nora är för dig som vill ha rådgivning och få hjälp med ditt sparande. Hon ger dig inte bara ett förslag, utan en rekommendation som vi kan stå bakom. Helt anpassad efter dina behov. Fonderna läggs automatiskt på ett ISK-konto, där du när som helst kan ta ut dina pengar eller fylla på mer. 

1. Svara på några frågor

Börja med att svara på frågor om din ekonomi, dina förväntningar på avkastning, din inställning till risk och hur länge du vill spara.

2. Få en rekommendation

Utifrån dina svar tar vår sparrobot Nora fram en rekommendation på ett fondsparande som passar just dig.

3. Starta ditt fondsparande

Välj hur mycket du vill spara varje månad eller om du vill börja med en engångssumma. Sen är du igång med ditt sparande.

Låt Nora hjälpa dig med sparandet

Kom igång på 10 minuter.

Börja fondspara med Nora nu Öppnas i nytt fönster

Se hur du börjar spara med Nora

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Det tar bara 7 minuter ungefär att komma igång med ett sparande som passar just dig.

Ingen bindningstid

Du kan när som helst ta ut dina pengar, och självklart fylla på mer när du vill. Om du vill ta ut pengar har du dem på ditt konto inom tre bankdagar.

Digital rådgivning – lika tryggt som alltid

Vi på Nordea har över 200 års erfarenhet av finansiell rådgivning, något som vi nu har tagit med oss in i den digitala världen.

Här behöver du inte tumma på kvalitén i den rådgivning du får. Nora är skapad av våra erfarna fondrådgivare och har precis samma expertis som Nordeas övriga förvaltare. Hon vet vad hon gör helt enkelt.

Vi sköter förvaltningen åt dig, så du kan luta dig tillbaka och känna att dina sparpengar är i trygga händer. Nora-fonderna är dessutom prisvärda och kostar mellan 0,59 % och 0,79 % i årlig förvaltningsavgift.

Tips för den mer erfarne

För dig som har lite mer erfarenhet av att investera i fonder vill vi tipsa om vår Fondväljare. Där kan du sätta ihop din egen fondportfölj, men vi guidar dig så klart på vägen.

Låt Nora hjälpa dig med sparandet

Kom igång på 10 minuter.

Börja fondspara med Nora Öppnas i nytt fönster