Chatta med oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Ta chansen och vinn en Nordea Open-ryggsäck för en aktiv sommar för hela familjen

Stor som liten mår bra av att aktivera sig. Med vår sprängfyllda Nordea Open-ryggsäck vill vi inspirera familjer över hela landet till lek och rörelse i sommar! Utlottningen är avslutad och vinnare presenteras på denna sida under vecka 36.

Tillsammans gör vi skillnad

Nordea Open SheildUnder Nordea Open i Båstad arrangerade Nordea en rad intressanta möten och samtal med syfte att öka utvecklingstakten mot ett hållbart samhälle. 

Lyssna på vårt livesända samtal med gästerna: Niklas Adalberth, grundare stiftelsen Norrsken, David Frykman, General Partner Norrsken VC och  Peter Sandahl, head of sustainability Nordea Life and Pension. 

Webbinarie om hållbart investerande

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

I det här livesända webbinaret från 12 juli 2021, pratar vi om investeringar med fokus på hållbarhet tillsammans med Norrsken Foundation.

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Utlottningsvillkor för Nordea Open-utlottningen

Dessa villkor gäller för alla som väljer att delta i utlottningen.

 1. Arrangör av utlottningen
  Nordea Bank Abp (filial i Sverige), 516411-1683 ("Nordea") 105 71, Stockholm, Sverige.
 2. Vem får delta i utlottningen?
  För att delta i utlottningen måste du vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Du kan endast delta i utlottningen en gång. Anställda inom Nordea samt deras familjer kan inte delta i utlottningen. 
 3. Hur deltar du?
  Utlottningen kommer att annonseras ut på www.nordea.se förstasida och i vårt nyhetsbrev i juni. För deltagande i utlottningen behöver du gå in på nordea.se/nordeaopen, ange dina kontaktuppgifter och godkänna utlottningsvillkoren.

  Genom att delta i utlottningen godkänner du utlottningsvillkoren.
 4. Period för utlottningen
  Utlottningen pågår mellan den 20 juni – 20 juli 2021
 5. Vinnare
  Av de som deltar i utlottningen kommer Nordea göra ett slumpmässigt urval av vinnare, totalt 10. Om du är en av vinnarna skickas vinsten till den adress du angivit under kontaktuppgifterna.

  10 st vinnare dras vecka 30 2021. Vinnarna kontaktas under vecka 30, 2021. Vinnarna kommer att presenteras vecka 36 2021 med namn på nordea.se/nordeaopen

  Notera att man enbart kan vinna ett pris per person.

  Genom att delta i utlottningen samtycker du enligt lagen (1978:800) om namn och bild i reklam till att Nordea får publicera ditt namn i dess digitala kanaler för det fall du skulle vinna något pris; detta utan att du äger rätt till någon särskild ersättning därför.

  Om fusk misstänks ha ägt rum eller deltagaren misstänks inte leva upp till dessa villkor förbehåller sig Nordea rätten att diskvalificera deltagaren. Detta innebär att något pris inte kommer att utgå eller kan återkallas.
 6. Pris
  Vinnarna erhåller en Nordea Open ryggsäck med innehållet:

  1 st Ryggsäck 

  1 st Jojo

  10 st Kritor

  1 st Fotboll

  1 st Hopprep

  1 st Såpbubblor

  1 st Strandtennis kit

  1 st Vattenflaska

  3 st Tennisbollar

  Produkterna har ett värde av ca 800 kronor. Vinsten kan inte returneras eller bytas mot kontanter. Nordea ansvarar inte för några extra kostnader som kan uppkomma med anledning av vinsten. 

 7. Ansvar
  Nordea frånsäger sig allt ansvar för:
  Eventuella tryckfel och missförstånd i samband med utlottningen, extra kostnader som kan uppkomma med anledning av vinsten eller de i boxen ingående produkterna, vad det än må vara, t.ex. funktion, användning, ändamålsenlighet, säkerhet eller kompatibilitet m.m.