20-årsåldern

När du är i 20-årsåldern har du många år kvar tills du går i pension. Utnyttja det! Det fina med att börja pensionsspara redan som 20-åring är att en liten summa varje månad kommer hinna växa till sig och bli en viktig del i din framtidslön

Pensionsspara i 20-årsåldern

30-årsåldern

När du är i 30-årsåldern har du hunnit jobba några år, men samtidigt har du långt kvar till pensionen. Utnyttja det! Det fina med att börja pensionsspara redan som 30-åring är att en liten summa varje månad kommer hinna växa till sig och bli en viktig del i din framtidslön.

Pensionsspara i 30-årsåldern

40-årsåldern

När du är i 40-årsåldern finns det fortfarande gott om tid kvar att pensionsspara, men det är hög tid att komma igång. Om du sparar regelbundet varje månad kommer det att hinna växa till sig och bli en viktig del i din framtidslön. Det är även viktigt att du ser över din tjänstepension.

Pensionsspara i 40-årsåldern

50-årsåldern

För dig som är i 50-årsåldern börjar pensionsåldern närma sig. Har du inte börjat spara till pensionen ännu är det inte för sent, men det är hög tid att göra det nu. Här har vi samlat våra bästa tips för hur du höjer din pension.

Pensionsspara i 50-årsåldern

60-årsåldern

Du som är i 60-årsåldern har kanske redan hunnit gå i pension? Eller så funderar du på hur du ska göra för att ta ut den på bästa sätt. Genom god planering kan du oavsett situation skapa bra förutsättningar för livet som pensionär.

Pensionsspara i 60-årsåldern

Fortsätt månadsspara

Ett fortsatt månadssparande som pensionär ger dig möjlighet att uppfylla dina drömmar på ålderns höst. Ta del av våra bästa tips kring hur du bör tänka och agera.

Därför ska du fortsätta månadsspara

Starta ett pensionssparande

Börja pensionsspara på egen hand, så att du får det liv du önskar när du blir äldre.

Börja pensionsspara

Öka ditt pensionssparande

Du som redan pensionssparar kan enkelt öka ditt sparande i nätbanken.

Logga in och öka ditt pensionssparande Öppnas i nytt fönster