Till dig som är medlem i en bostadsrättsförening

Hos oss får du hjälp med hela din ekonomi och bra erbjudanden – kontakta oss gärna!

Vi vill gärna prata med dig för att höra mer om din livssituation och se om det är något vi kan hjälpa dig med. Fyll i dina kontaktuppgifter, så blir du kontaktad av en av våra rådgivare inom 24 timmar (vardagar) för att ta del av erbjudandet.

Vi erbjuder:

  • Privatrådgivare och rådgivning med fokus på din samlade ekonomi
  • Bolån till konkurrenskraftiga priser
  • Rabatt på hem- och villaförsäkring hos If
  • Kostnadsfri genomgång och rabatterat pris på onlineavtal hos Familjens Jurist
  • Kundservice som kan hjälpa dig alla dagar.

Fyll i formuläret

Det här får du hos oss

Hög tillgänglighet: Förutom din privatrådgivare finns vår Kundservice där för dig 8-20 alla dagar redo att hjälpa dig. Kundservice kan också kontaktas via vår chatt i mobilbanken.

Digitala tjänster: Vår Mobilbank lanserades med ny design 2019 och har högt betyg i App Store. Med den får du en bra överblick över dina konton, lån, kort och sparande. Du kan också på ett säkert sätt se din PIN-kod till dina bankkort. Exempel på fler digitala tjänster är: Paytjänster för smartphones, digital sparrådgivning och digital signering av bolån. Nordea är, enligt Bearing Points rapport ”Digital Leaders in Sweden 2020” bäst i Sverige på digital produktupplevelse och utnämnd till den bank som erbjuder den bästa digitala kundinteraktionen.

Hållbarhet: Hos oss kan du välja hållbara alternativ. Gröna bolån för energieffektiva bostadshus, gröna obligationer, gröna företagslån, gröna billån för eldrivna fordon och flera nya hållbarhetsfonder. Vi har även integrerat hållbarhet i vår placeringsrådgivning. 2019 rankades Nordea som ett av världens 100 mest hållbara företag av Corporate Knights. Vi har som enda nordiska bank varit med och tagit fram de nya principerna för ansvarsfull bankverksamhet.