Wrapp - Få pengar tillbaka när du handlar

Pengar tillbaka automatiskt!

Koppla ditt kort till belöningsappen Wrapp och handla från bland annat H&M, Rum21 och Kappahl, så får du pengar tillbaka. Wrapp är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att bli belönad för de köp du gör. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden från butiker du gillar direkt via appen i din telefon. Just nu får du som kopplar ditt kort till Wrapp 100 kr på valfri mataffär. Du kan ansluta ditt bankkort och/eller betal- och kreditkort till tjänsten.

Så här fungerar Wrapp

  1. Erbjudanden visas i appen och när du tittat på dem kan du ta del av dem automatiskt när du betalar med kortet.
  2. Betala sedan precis som vanligt i kassan.
  3. Dina pengar sätts in på ditt konto helt automatiskt efter registrerat köp. Glöm klubbkort och rabattcheckar!

Din app uppdateras varje dag på med nya erbjudanden och du håller enkelt koll på vad som är nytt genom din dashboard. Du kan även öppna upp nya erbjudanden när du gör ett köp på ett ställe som inte finns i din app. Allt du behöver göra är att ha sett erbjudandet i din app. 

Det är enkelt att komma igång med Wrapp

Följ instruktionerna nedan och koppla ditt kort idag. För att använda tjänsten måste du vara minst 18. Just nu bjuder Wrapp på 100 kr att handla för i valfri matbutik när du som nya användare registrerar dig till Wrapp: 

  1. Ladda ned Wrapp från Apple Appstore eller Google Play 
  2. Registrera dig och koppla ditt kort från Nordea i Wrapp-appen
  3. Ange välkomstkoden novdec16 genom att trycka på ‘Enter Code’ överst i din Dashboard. Den ger dig 100 kr att använda på valfri mataffär. Gäller fram till 2016-12-31

Nu är Wrapp klart att använda med ditt kort! 

Pengarna tillbaka på 6:e lunchen med Wrapp 

När du betalar på ett matställe med ditt Nordeakort som är kopplat till Wrapp, registreras ett punchcard i din app! Vid varje köp du gör med ditt Nordeakort på ett och samma matställe samlar du stämplar automatiskt, och vid det 6:e köpet får du pengar tillbaka på ditt konto. Låt din lunch bli ännu mer förmånlig!