Ekonomipejl – för dig som vill få bättre kunskaper i ekonomi

Utbilda dig i ekonomi

Pengar innebär frihet, val och möjligheter. Men i en värld av nya betallösningar, internethandel och lättillgängliga lån ställs det stora krav på den enskilde individen att hantera sin ekonomi. Och det finns många fällor att falla i när man är ung. Vi upplever att kunskaperna i privatekonomi hos många ungdomar behöver förbättras och vill, genom Ekonomipejl, dra vårt strå till stacken. 

Syftet är att ge unga baskunskaper i ekonomi så att de förstår grunderna i hur privat- och samhällsekonomin fungerar. Vårt mål är att fler ska känna att de har en tillräckligt bra förståelse så att de kan fatta välgrundade beslut kring sina egna eller sitt företags ekonomi.

Sedan 2008 har vi arbetat med vårt egna program Ekonomipejl vars syfte är att ge kostnadsfri och varumärkesneutral information till dem som behöver det redan från ung ålder.

Ekonomipejl finns med tre olika kunskapsinriktningar:

Hur går det till?       

Ekonomipejl genomförs av våra utbildade medarbetare och föreläsningen tar ungefär en timme. Då vi inte just nu besöker skolor genomför vi föreläsningen online. 

Då du bokat ett besök kontaktar vi dig och skickar en mötesbokning. Länken till föreläsningen skickas till dig som bokat som skickar vidare den till dem som ska delta i föreläsningen. På så vis kan du som lärare vara säker på att endast de du bjuder in deltar. 

Efter föreläsningen är slut raderar vi alla uppgifter vi har om dig som bokat samt vem som deltagit i föreläsningen. 

Ekonomipejl går att genomföra både för enskilda klasser och större grupper och materialet är flexibelt och anpassningsbart. Har ni önskemål så gör vi vårt yttersta för att tillgodose det.

Vill du veta mer eller boka ett besök? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Jag är intresserad av Ekonomipejl, kontakta mig.