Till dig som är anställd i ett företag som är kund hos Nordea

Vi har ett nära samarbete med din arbetsgivare och vi vill gärna prata med dig för att höra mer om din livssituation och se om det är något vi kan hjälpa dig med. Hos oss får du hjälp med hela din ekonomi och bra erbjudanden.

Vi erbjuder

  • rådgivning med fokus på din samlade ekonomi

  • bolån till konkurrenskraftiga priser

  • rabatt på hem- och villaförsäkring hos If

  • kostnadsfri genomgång och rabatterat pris på onlineavtal hos Familjens Jurist

  • kundservice som kan hjälpa dig varje dag.

Fyll i dina kontaktuppgifter, så blir du kontaktad av en av våra rådgivare inom 24 timmar (vardagar) för att ta del av erbjudandet.

Det här får du hos oss

Hög tillgänglighet: förutom din personliga bankman finns Kundservice där för dig varje dag. Du får hjälp direkt eller guidning vidare för dina frågor.

Digitala tjänster: med Mobilbanken får du en bra överblick över dina konton, lån, kort och sparande. Du kan också på ett säkert sätt se din PIN-kod till dina bankkort. Fler digitala tjänster är paytjänster för smartphones, digital sparrådgivning och digital signering av bolån.

Hållbarhet: hos oss kan du välja hållbara alternativ. Gröna bolån för energieffektiva bostadshus, gröna obligationer, gröna företagslån, gröna billån för eldrivna fordon och flera fonder med särskilda hållbarhetskriterier. Vi har även integrerat hållbarhet i vår placeringsrådgivning. 

Jag vill bli kontaktad