Live från Nordea Open Studio i Båstad

Välkommen att lyssna in på våra samtal där våra egna experter Annika Winsth,  Anders Stenkrona, Martin Björsell och Åsa Nilsson Billme pratat med inbjudna gäster om bland annat omställning, mångfald, tillväxt och investeringar. 

Sammanfattning och inspelning hittar du nedan ihop med respektive webbinarie.  

Game Set Change – vägen till ett mer hållbart samhälle

Minskar företagens fokus på hållbarhet i mer skakiga tider, eller är det så att geopolitiska spänningar istället driver fram mer hållbara flöden och värdekedjor? Och vad betyder bankernas hållbarhetsmål för företagskunderna? 

Hör mer om detta under ett samtal med Peter Nilsson, VD Trelleborg, Henrik Hallin, CFO Stena Adactum, Annika Winsth, chefekonom Nordea, och Martin Persson, chef för affärsområdet stora företag och institutioner och del av Nordeas koncernledning.

Datum och tid: fredag 14 juli, klockan 10.10–10.50. 

Läs summeringen av webbinariet här. Du kan även se inspelningen från seminariet genom att klicka på länken nedan. 

Värdet av mångfald – i det privata, i det offentliga och i näringslivet

Att förstå och kunna använda sig av styrkan i mångfald är viktigt i samhället såväl som i näringslivet. Men hur gör man för att skapa en miljö, för barn såväl som för vuxna, där allas olikheter får ta plats och välkomnas? 

Följ med i ett samtal med Kim Waller, Generalsekreterare i Prinsparets Stiftelse, Sven Bölte, professor i barn- och ungdomspsykiatrisk vetenskap vid Karolinska Institutet, Nordeas mångfaldschef Åsa Nilsson Billme och Nordeas Sverigechef Per Långsved där de samtalar kring förutsättningar, insatser och möjligheter kopplade till mångfald.

Datum och tid: lördag 15 juli, klockan 10.05–10.45.

Läs summeringen av webbinariet här. Du kan även se inspelningen från seminariet genom att klicka på länken nedan. 

Att navigera i förändring – nycklar till framgångsrikt ledarskap

Upptäck framtidens ledarskap vid ett samtal med Helene Barnekow, partner Ascension AS, Stefan Sjöstrand, vd Skistar, och Peter Dalmalm, chef för företagsaffären på Nordea.

Ta del av erfarenheter och få viktiga insikter om hur man kan navigera som ledare i en era av digitalisering, ökade hållbarhetskrav och orolig makromiljö. Bli inspirerad och se hur du kan anpassa ditt ledarskap för att möta framtidens utmaningar.

Datum och tid: onsdag 19 juli, klockan 10.10–10.50.

Läs summeringen av webbinariet här. Du kan även se inspelningen från seminariet genom att klicka på länken nedan.

Få koll och ta kontroll – vägen till en sund privatekonomi

Vid årsskiftet toppade skulderna hos Kronofogden, samtidigt sparar vi mer än någonsin. Varför gör man inte som man borde och vad är det som gäller, aktier eller fonder?

I detta samtal mellan Martin Björsell, aktieexpert Nordea, Anders Stenkrona, privatekonom Nordea och Henrik Johansson, Unga aktiesparare, kommer vi att diskutera vikten av att spara och investera för din framtida trygghet, hur du kan hantera dina ekonomiska beslut och dessutom ge konkreta aktietips.

Datum och tid: torsdag 20  juli, klockan 10.10–10.50.

Läs summeringen av webbinariet här. Du kan även se inspelningen från seminariet genom att klicka på länken nedan. 

Aktiviteter
Familjedagarna
Matteutmaningen
Biljetter till tennisen

Aktiviteter

Aktivering för både stora och små under hela veckan. Här kan du testa dina mattekunskaper, se på tennis i världsklass, kasta boll, utmana familj och vänner på kluringar och testa nya sätt att betala.​

  • På gågatan bredvid Hotell Skansen kan du tillsammans med oss aktivera dina digitala kunskaper. Lär dig blippa med mobil, klocka, ring eller armband.​
  • Passa på att se på tennisen i världsklass. Damveckan pågår den 10-15 juli (kostnadsfri entré) och herrveckan mellan den 17-23 juli.

Nordea Open på plats

Familjedagarna i Båstad

Fredag 14 juli, lördag 15 juli och torsdag 20 juli

Jalmar small blue

Välkommen till en förmiddag (kl 10.00 till 12.00) fylld med lek, musik och dans i Papas Garden, Hamngatan 6 i Båstad. 

Lär dig "prata" ekonomiska och lös våra kluringar. Dansa loss med Pidde P och vår maskot Jalmar. 

Efteråt är du välkommen att stanna kvar och hänga i våra sköna läskojor medan vi dukar fram pizza och glass till er.

För den som önskar avslutas dagen med tennis i världsklass!

Anmäl dig och din familj till en av dagarna. Först till kvarn gäller, eftersom det är ett begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

Hoppas att vi ses!

Matteutmaningen – räkna med oss

Att förstå matematik är en viktig grundpelare för att senare i livet kunna ta bra privatekonomiska beslut. 

Nu är matteutmaningen tillbaka både på plats i Båstad och på nordea.se. ​

Matteutmaningen – sommarkluringar – för dig som vill bli utmanad med roliga kluringar hela sommaren. Du hittar oss på nordea.se/matteutmaningen​​.

Köp biljetter till herrveckan

Nordea Open har fritt inträde till matcherna under hela damveckan (WTA) 10-15 juli.

För herrveckan (ATP) 17-23 juli köper du biljetter på Nordea Opens webbsida. 

En arena för tennis och samtal

Nordea Open SheildSom stolt titelpartner för Nordea Open bjuder vi in till samtal om vägen till ett mer hållbart samhälle. Vi tror att möten mellan människor, som både vill och kan påverka, gör det möjligt att öka utvecklingstakten mot ett mer hållbart samhälle. Samtidigt kan man titta på tennis i världsklass.

Nordea Open tillgänglig för alla

Faster forward - ikon - diplomering 2023Tillsammans med Årets Funkoprenör 2021, Faster Forwardhar vi gjort Nordea Open ännu mer tillgänglig för dig som sitter i rullstol, har rullator eller besöker oss med barnvagn.