Live från Nordea Open Studio i Båstad

Välkommen att lyssna in på våra samtal som sätter fokus på att bygga ett starkare Sverige tillsammans. Våra egna experter Annika Winsth, Anders Stenkrona och Amalia Krantz pratar med inbjudna gäster om bland annat Sveriges ekonomi, privatekonomi och bedrägerier. Vi kommer även diskutera hur vi får fler entreprenörer och hållbara bolag. 

Anmäl dig till webbinarier nedan. 

Digitalisering, AI och jobben – Nya krav på ledarskap

Vi är i en digital era med ständigt nya verktyg som poppar upp. Hur utvecklar vi och tar till oss den nya tekniken, samtidigt som vi får med oss organisationen? 

Helene Barnekow, partner Ascension, Patrik Göthlin, COO Tink och Per Långsved, Sverigechef Nordea, delar med sig av sina tankar och insikter.

Se videon och en summering härÖppnas i nytt fönster

Bli svårlurad – Bedragarnas nya knep och vad du ska vara vaksam på

Bedrägerier är ett samhällsproblem med många drabbade. Hur ska vi komma till bukt med problemet så vi får ett bättre samhälle? Och hur kan du som privatperson bli svårlurad?”

Lyssna till Amalia Krantz, bedrägeriexpert på Nordea, Fredrik Lindquist, Sverigechef på VISA och Per Långsved, Sverigechef Nordea. 

Se videon och en summering härÖppnas i nytt fönster

Dags att snacka pengar – få koll och ta kontroll

Vi har haft en hög inflation och det kommer att vara dyrt att leva, även framöver. Dags att snacka pengar – hur får du koll och tar kontroll över din ekonomi?

Ta del av samtalet och tipsen från Henrik Johansson, vd Unga aktiesparare och Anders Stenkrona, Privatekonom Nordea.

Måndag 15/7 kl 10.10 – 10.50. 

Inom kort kommer en sammanfattning samt länk till inspelningen.

Entreprenörer räddar världen – Hur får vi fler att våga och vilja?

Entreprenörer behövs för att lösa framtidens problem. Hur får vi fler att vilja bygga bolag och bidra till ett bättre samhälle.

Möt Evin Cetin, journalist och föreläsare, Jacob De Geer, entreprenör och företagare, Deqa Abukar, grundare och VD för Bling, och Lotta Bourgoin, chef för Private Banking på Nordea.

Torsdag 18/7 kl 9 – 9.40. 

Nordiska bolag ofta världsledande inom hållbarhet – varför?

Rapport efter rapport pekar på samma sak. Norden har en överrepresentation av så kallade “sustainability champions”.  Vad ligger bakom detta och vad kommer att vara viktigt för att kunna fortsätta framgångssagan?

Svante Fielding, VD och koncernchef SMA Mineral, David Frykman, Head of Norrsken VC, Peter Dalmalm, chef för BB Nordea. Samt Annika Winsth, chefekonom Nordea, delar med sig av sina tankar och insikter. 

Fredag 19/7 kl 10.10 – 10.50. 

Aktiviteter
Familjedagarna
Matteutmaningen
Biljetter till tennisen

Aktiviteter

Aktivering för både stora och små under hela veckan. Här kan du testa dina mattekunskaper, titta på tennis i världsklass, spela boll, utmana familj och vänner med kluringar och prova nya betalningsmetoder.​

  • På gågatan bredvid Hotell Skansen kan du tillsammans med oss aktivera dina digitala kunskaper. Lär dig blippa med mobil, klocka, ring eller armband.​
  • Passa på att se på tennisen i världsklass. Damveckan pågår den 8-13 juli (kostnadsfri entré) och herrveckan mellan den 15-21 juli.

Nordea Open på plats

Familjedagarna i Båstad

Fredag 12 juli och lördag 13 juli

Matteutmaningen hälsar välkommen

OBS! Eventet är fullt.  Fick du ingen plats? Ta med en picnicfilt och sätt dig på kullen precis bredvid så kan du lyssna och dansa till Pidde P därifrån. 

Välkommen till en förmiddag med musik och dans, pizza och glass.

Så här ser programmet ut:

Kl 10.30 - Vi ses i Papas Garden, Hamngatan 6. 

Kl 11.00 - Pidde P med dansare intar scenen.  

Därefter har ni möjlighet att leka hos oss på stranden, anta Matteutmaningen, läsa i våra kojor och självklart titta på tennis i världsklass.

Anmäl dig och din familj till en av dagarna. Först till kvarn gäller, eftersom det är ett begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

Hoppas att vi ses!

Matteutmaningen – räkna med oss

Att förstå matematik är en viktig grundpelare för att senare i livet kunna ta bra privatekonomiska beslut. 

Nu är Matteutmaningen tillbaka både på plats i Båstad och här på nordea.se. ​

Matteutmaningen – sommarkluringar – för dig som vill bli utmanad med roliga kluringar hela sommaren.

Köp biljetter till herrveckan

Nordea Open har fritt inträde till matcherna under hela damveckan (WTA) 8-13 juli.

För herrveckan (ATP) 15-21 juli köper du biljetter på Nordea Opens webbsida. 

En arena för tennis och samtal

Nordea Open SheildSom stolt titelpartner för Nordea Open bjuder vi in till samtal om vägen till ett mer hållbart samhälle. Vi tror att möten mellan människor, som både vill och kan påverka, gör det möjligt att öka utvecklingstakten mot ett mer hållbart samhälle. Samtidigt kan man titta på tennis i världsklass.