Olika sätt att låna till resa

Om du har möjlighet rekommenderar vi alltid att du sparar ihop till dina resor, till exempel på ett sparkonto med ränta. Men vi vet också att det i vissa fall kan finnas behov av finansieringshjälp. Här är ett par olika alternativ för att finansiera din drömresa.

Kreditkort

Passar dig som vill låna pengar under kortare tid. Betalar du resan med våra kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring på köpet.

Läs mer om kreditkort

Privatlån

Passar dig som lånar minst 10 000 kr och vill betala tillbaka över längre tid. Ett privatlån kräver ingen säkerhet, och du kan betala av det i upp till 12 år.

Läs mer om privatlån

Kan du spara till en del av summan?

Kanske har du möjlighet att spara ihop till hela eller delar av summan du behöver? Starta ett automatiskt månadssparande, så att du sparar utan att tänka på det. Om du behöver pengarna inom tre år passar vårt sparkonto med fria uttag bäst.

Vi gör en kreditprövning innan du lånar

Vi är alltid noga med vår kreditgivning, och det är vi för din skull. Det innebär att vi gör en kreditprövning. Vi räknar sedan på hur din ekonomi påverkas av lånet. Det gör vi för att se om du kan klara kostnaderna även om räntan går upp några procent.