Falck Secure Spärrservice

Falck Secure Spärrservice är en tilläggstjänst som ger dig snabb hjälp om du blivit av med värdehandlingar. Med ett enda samtal kan du spärra samtliga värdehandlingar för både dig och din familj.

Om Falck Secure Spärrservice Mer fakta Priser och villkor Om Falck Secure Spärrservice

Om Falck Secure Spärrservice

Smart Safety SpärrserviceOm oturen är framme och du blir av med exempelvis din plånbok med värdehandlingar, ringer du till Falck Secure Spärrservice som spärrar det du blivit av med.

Dina fördelar:

  • Dina värdehandlingar och mobilabonnemang spärras åt dig
  • Du får hjälp med polisanmälan samt koppling vidare till ditt försäkringsbolag
Mer fakta

Mer fakta om Falck Secure Spärrservice

Du som är Nordeakund kan bli kund hos Falck Secure Spärrservice till ett rabatterat pris. Falck Secure Spärrservice ger dig omfattande och snabb hjälp om du förlorar dina värdehandlingar. Du ringer till Falck Secure Spärrservices Kundcenter som hjälper dig dygnet runt. 

Som kund hos Falck Secure Spärrservice registrerar du dina och din familjs värdehandlingar så som pass, kort, mobiltelefon, tv, dvd, konst och så vidare. Du kan komma åt ditt register på Internet och kan enkelt uppdatera det hemifrån. Här kan du också ladda upp bilder på dina tillgångar, vilket kan vara bra i händelse av stöld eller brand. Blir dina saker stulna kan polisen se dem i stöldgodsregistret.

Dina nycklar får en nyckelbricka med ett Id-nummer. 9 av 10 borttappade nycklar som har nyckelbricka återlämnas inom några dagar.

Falck Secure Spärrservice har öppet dygnet runt.

Inom Sverige ringer du 0771-48 48 48

Från utlandet ringer du +46-771-48 48 48

Priser och villkor

Priser för Falck Secure Spärrservice

Falck Secure Spärrservice
SpecifikationNordeakundOrdinarie pris
Pris per år297 kr347 kr
Extra nyckelbricka, för tre år149 kr179 kr