Kontaktbegäran till Startup & Growth

Kontakta mig, jag driver ett snabbväxande techbolag och är intresserad av företagstjänster från Nordeas Startup & Growth.

  • Vad är ett techbolag? Ett företag som utvecklat och säljer någon form av digital tjänst eller produkt. Det kan vara en produkt eller tjänst i form av hårdvaror, mjukvaror, plattformar,  molnlösningar. De utnyttjar ofta ny teknik till att förbättra eller förändra en bransch. Därmed kännetecknas ofta techbolag genom att det utvecklar nya produkter och lösningar. Många branscher förändrats i grunden på grund av innovationer och nya tjänster från techbolag.
  • Vad är tillväxtfas? Ditt bolag har en bevisad efterfrågan på marknaden och har därmed ett mindre eller större antal betalande kunder. Företaget är i eller går in i en fas där det ska expandera nationellt eller internationellt. 

I brådskande ärenden kan du också ringa Nordeas kundcenter på numret 0771-350-360 direkt. 

Vänligen fyll i kontaktförfrågan så kontaktar vi dig inom 3 dagar.

Som personuppgiftsansvarig behandlar Nordea personuppgifter för att leverera de produkter och tjänster som parterna kommit överens om och för andra ändamål t.ex. för att följa lagar och andra regler. För detaljerad information om behandlingen av personuppgifter, läs vidare i Nordeas dataskyddspolicyÖppnas i nytt fönster. Dataskyddspolicyn innehåller information om den registrerades rättigheter i samband med behandlingen av personuppgifter, såsom rätten till information, rättelse, dataportabilitet, etc.