Vad kan vi stå till tjänst med?

På Nordea vet vi att det kan vara besvärligt att driva företag utomlands och att hanteringen av flera dotterbolag och konton snabbt kan bli en överväldigande uppgift. 

Vår ISG-enhet (International Subsidiary Group) fungerar som er inkörsport till den nordiska marknaden och kan hjälpa er med allt ni behöver av en affärsbank oavsett om ni är ett nystartat eller befintligt företag. 

Syftet med vår nordiska ISG-enhet är att erbjuda smidiga vardagstjänster till internationella företag – tjänster som finns i flera länder och som hjälper er att etablera er utomlands.

Fördelarna med våra lösningar inom international subsidiary banking

  • Smidigt att bli kund
  • En samlad lösning för den nordiska marknaden
  • Hjälp när ni vill utöka verksamheten till andra nordiska länder
  • Lätthanterliga banktjänster som fungerar i hela Norden och kan användas i flera länder
  • Kundtjänst på engelska och de nordiska språken
  • Dokumentation på engelska och de nordiska språken
  • Tillgång till Nordeas nordiska nätverk
  • En ingång till banken som tar hand om allt ni behöver
  • Vi erbjuder FX och valutalösningar för internationell handel

 

Vårt erbjudande inom International Subsidiary Banking

ISG-enhetens tjänster inom international subsidiary banking ger Nordeas kunder den bästa bankupplevelsen i Norden. Vi erbjuder lösningar som skräddarsys efter era dotterbolags behov. Vi vill hjälpa er att optimera er ekonomi och växa. 

Vi bistår företag med att öppna nya konton och ger dem tillgång till tjänster på våra fyra nordiska hemmamarknader. Våra kunder kan alltid vända sig till ISG-enheterna i de nordiska länderna om de behöver hjälp med något. 

Fördelarna för både moderbolag och dotterbolag är många. Det är smidigt att bli kund och det är enklare att hantera företagets bankärenden när ni kan använda samma tjänster i hela Norden. Dessutom får ni tillgång till vårt nordiska nätverk och högklassig rådgivning från vårt team med experter inom international corporate banking. Vi erbjuder också högklassiga lösningar för valutaväxling och valutasäkring.

Kan vi hjälpa er?

colleagues working in front of desk small overlay

Planerar ni att starta företag i Danmark, Finland, Norge eller Sverige? Planerar ni att utöka er verksamhet i något nordiskt land? 

ISG-enhetens upplägg för international subsidiary banking passar mycket bra för alla internationella företagskunder och nordiska företag som vill utöka sin verksamhet i ett annat nordiskt land och behöver hjälp att få de rätta globala banklösningarna på plats. 

Ni kan vända er till ISG-enheten om ni ingår i en nordisk eller multinationell koncern eller gör affärer och har affärspartners på den lokala marknaden.

Varför välja Nordea?

shanghai small overlay

På Nordea har vi nästan 200 års erfarenhet inom bank och finans i Norden. Vi har nästan 30 000 medarbetare som jobbar oförtröttligt för att våra kunder ska få bästa möjliga service och vi är tillgängliga dygnet runt.

Vi vet att för att nå framgång i internationell företagsverksamhet och global corporate banking måste man ha rätt nätverk och sköta det på ett bra sätt.

Så oavsett om ni är nya kunder som vill dra nytta av det stöd ni kan få från Nordeas tjänster och resurser, eller ett nystartat företag som vill bygga upp en långsiktig affärsrelation så står vi på Nordea redo att ta hand om era behov i hela Norden.