Finansiera ditt företag

Finansieringsguiden hjälper ditt företag att hitta rätt finansieringslösning. Finansiering hjälper till att förverkliga ditt företags mål. Läs guiden som hjälper dig få en överblick över de produkter och tjänster vi erbjuder.

Guide för att hitta rätt finansiering för ditt företag

Oavsett inom vilken bransch eller i vilken fas ditt företag är i, kommer du sannolikt vid någon tidpunkt att behöva finansiering för att förverkliga ditt företags mål. Finansiering kan ses som det bränsle du behöver för att uppnå dina drömmar. Vi har skapat en guide som hjälper dig få en överblick över de produkter och tjänster vi erbjuder.

Finansiera eget nystartat företag

Med en bra affärsplan och likviditet ökar dina finansieringsmöjligheter. Vi har samlat för-och nackdelar med de många finansieringsalternativ som finns.

Läs mer om hur du kan finansiera nystartat företag

Förbättra din likviditet: Hur påverkas ditt kassaflöde vid säsongsvariationer?

Omständigheter som säsongsvariationer, varierande råvarupriser eller försenade inbetalningar påverkar ditt kassaflöde. Vi har samlat råd som gör att du får betalt snabbare.

Läs mer om hur du kan förbättra din likviditet

Leasa eller köpa bil och maskiner till företag

När det handlar om att höja kapaciteten i företaget kan köp av bil eller leasing av maskiner vara väl investerade pengar. Vi har samlat de alternativ som kan vara aktuella för dig och ditt företag.

Läs mer om leasa eller köpa bil och maskiner till företag

Att låna pengar till företaget

När det är dags att ansöka om finansiering är du välkommen att ringa till oss. Vår kundservice står givetvis redo att hjälpa med alla frågor som rör finansiering.

Läs mer om att låna pengar till företaget