Kommande webbinarier

Här uppdaterar vi snart med inbjudningar till kommande webbinarier.

Tidigare inspelade webbinarier

Ny klimatpremie
Bedrägerier mot företagare
Stressrelaterad ohälsa
Optimera din affär med AI
Välmående medarbetare
Förvärv - köpa bolag för att växa

Ny klimatpremie och en högre växel på hållbarhet

Hur påverkar det företagets fordonsflotta?

Lyssna in på inspelningen av vårt livesända webbinarie från 17 april 2024 om den nya klimatpremien för eldrivna lätta lastbilar. Under webbinariet svarar våra produktspecialister Alexander, Marie och Johan på lyssnarnas frågor och vår hållbarhetsexpert Niklas ger vår syn på hållbarhet.

Skydda ditt företag mot bedrägerier

Se det inspelade webbinariet med Nordeas bedrägeriexpert Amalia Krantz, där hon ger tips för hur du som både privatperson och företagare kan skydda dig. 

Vem är vem i en digital värld?

Se det inspelade webbinariet och lär dig mer om hur bedragarna kan använda deepfake, AI och teknik för att lura dig från vår bedrägeriexpert Amalia Krantz och Björn Appelgren från Internetstiftelsen.

Bedrägerier mot företag

Se det inspelade webbinariet där Amalia Krantz på Nordea, ansvarig för kommunikation som förebygger bedrägerier och Paul Plintér SSF Stöldskyddsföreningen, berättar mer hur du och ditt företag kan skyddas mot de ökade företagsbedrägerierna.

Så skyddar du dig från bedragare – polisen tipsar

I vårt livesända webbinarium delar Amalia Krantz, ansvarig för förebyggande bedrägerikommunikation på Nordea, och Jan Olsson, kriminalkommissarie och ”Årets Säkerhetsprofil 2022”, med sig av sina bästa tips och råd för hur du minskar risken för att ditt företag blir utsatt för ett bedrägeri.

Tidig hjälp är avgörande för stressrelaterad ohälsa

Idag står stressrelaterad psykisk ohälsa för mer än hälften av alla längre sjukskrivningar. Du som är chef har ett ansvar för arbetsmiljön och när en medarbetare inte mår bra har du ett ansvar att agera. Med rätt hjälp och tidiga insatser går det att undvika eller förkorta en sjukskrivning. 

I det här webbinariet har vi bjudit in Euro Accidents produktchef Maria Rylander och psykolog Fredrik Bengtsson. De ger dig handfasta tips hur du kan identifiera stress och ohälsa hos dina medarbetare. Du får också koll på vad det finns för hjälp att få, både för dig som chef och för dina medarbetare.

Optimera din affär med AI

- och lägg grunden för framtida finansiering

Lyssna in på Breakits och Nordeas webbinarie där vi går igenom hur företag kan AI-säkra sig. Under webbinariet får du bland annat att få svar på: 

  • Hur företag kan AI-säkra sig
  • Hur AI–kompabilitet påverkar investerarnas syn på företag
  • Nästa stora trend – framtidsspaning

För snabbväxande svenska techbolag kommer till slut nästa kliv – att köpa andra bolag för att växa.

Men vilka möjligheter finns det och hur ska du tänka?

Lyssna på entreprenörerna som själva gjort resan mot en ny marknad med hjälp av uppköp. Och ta del av M&A-proffsens råd för hur du ska tänka både kring värderingar, hitta case, strategier för uppköp och hur du hanterar köpet när det väl är gjort. Kort sagt en unik chans att ta hjälp av Nordeas M&A-expert och lyssna på företagsledare inom tech som gjort just den här resan. 

Möt Marcus Teilman, Deputy CEO på Fragbite, det snabbväxande e-sportföretaget som klev utomlands. Möt även Fredrik Sellgren, Co-Founder och Head of M&A på Collaboration Art, som beskriver hur snabb tillväxt och genomtänkta intåg på nya marknader bör gå hand i hand. Dessutom beskriver Maria Smith, Growth Banker på Nordea, hur scaleups kan – och bör – arbeta när det kommer till att ta sin tillväxt till next level. Erik Lundell, Investment banking associate director på Nordea, berättar om hur en ny marknad inte behöver äventyra allt, hur du gör din marknadsanalys och vad du behöver tänka på för att ett uppköp ska bli rätt.

Här hittar du också en artikel om förvärv.