Fråga oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Låt banken hjälpa ditt företag att växa

Banker har historiskt försökt trycka in startups och tillväxtbolag i sina vanliga kundsegment. Det fungerar vanligtvis inte och tillväxtbolag har ofta inte sett banker som relevanta bollplank.
På Nordea förstår vi och tar hänsyn till de unika behov ditt tillväxtbolag har. Vi är din affärspartner och erbjuder expertrådgivning, del i våra starka nätverk och våra flexibla finansieringslösningar – i varje fas av din tillväxt resa.

Skräddarsydd rådgivning för just din bransch

Till Nordea Startup & Growth har vi handplockat specialister med bred erfarenhet av nya branscher, som varje dag arbetar med att stötta start-ups och tillväxtföretag. Du som kund kommer att förstå värdet av att prata med rådgivare som dagligen träffar bolag i olika faser i just din bransch. Våra kunder är allt från relativt nystartade bolag till techjättar med miljardvärdering. 

Vi har kunder inom alla branscher, så som IoT, AI, Health och Fintech.

Du får alltså rådgivning som är skräddarsydd för just din bransch och din personliga situation och vi säkerställer att ni är positionerade för framtiden.

Ska du expandera i Norden? Vi har Startup & Growth-enheter i alla nordiska länder. Fråga oss så introducerar vi dig till rätt partner och guidar dig till vad du bör tänka på i respektive land.

Ett globalt nätverk många bara drömmer om

Du känner säkert till hur framgångsrika startups lyckas ta sig in på utländska marknader, teckna fördelaktiga samarbetsavtal och skaffa internationellt riskkapital. Just det, allt handlar om kontakter.

Genom vår närvaro och starka position i Norden kan vi se till att du kommer med i våra svenska, nordiska och globala nätverk och sätta dig i kontakt med våra partner och kunder runt om i världen.

Vi hjälper till att introducera dig till potentiella samarbetspartner och investerare och där vi tycker att det saknas ett samarbetsforum skapar vi det. Vi håller dig uppdaterad om internationella evenemang som är relevanta för just dig. 

Rätt finansiering får fart på tillväxten

Möjligheterna är oändliga, och därför behöver vi diskutera vilken finansiering som är rätt för dig här och nu. Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar för tillväxtfasen. Och vi kan koppla samman start-ups som ditt med lämpliga riskkapitalister och investerare.

Genom att ha en hel kedja av specialister som arbetar mot startups och tillväxtbolag blir vi experter på att förstå företag och deras återbetalningsförmåga, och därmed hitta möjligheterna till bankfinansiering. Vi samarbetar med offentliga och privata aktörer för att hitta rätt finansieringsmix för just ditt företag. 

När bankfinansiering inte är tillräckligt har vi ett väl utbyggt nätverk av riskkapitalister, affärsänglar och privata investerare, allt för att kunna hitta rätt investerare till just ditt bolag.