Skräddarsydd rådgivning för just din bransch

Business people in meeting small overlay

Till Nordea Startup & Growth har vi handplockat specialister med bred erfarenhet. Du som kund kommer att förstå värdet av att prata med rådgivare som dagligen träffar startups och tillväxtbolag. Våra kunder är allt från relativt nystartade bolag till techjättar med miljardvärdering. 

Vi har kunder inom alla branscher så som IoT, AI, Health och Fintech.

Du får rådgivning som är skräddarsydd för just din bransch och din personliga situation och vi säkerställer att ni är positionerade inför framtiden.

Ett globalt nätverk många bara drömmer om

handshake small overlay

Du känner säkert till hur framgångsrika startups lyckas ta sig in på utländska marknader? De har kunnat teckna fördelaktiga samarbetsavtal och skaffat internationellt riskkapital. Allt handlar om kontakter. 

Genom vår närvaro och starka position i Norden kan vi se till att du kommer med i våra svenska, nordiska och globala nätverk. Vi kan sätta dig i kontakt med våra partners och kunder runt om i världen.

Vi hjälper till att introducera dig till potentiella samarbetspartners och investerare. Där vi tycker att det saknas ett samarbetsforum skapar vi ett. Allt för att hålla dig uppdaterad!

Rätt finansiering får fart på tillväxten

woman doing presentation small overlay

Möjligheterna är oändliga - därför behöver vi diskutera vilken finansiering som är rätt för dig här och nu. Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar för tillväxtfasen och vi kan koppla samman just ditt bolag med lämpliga riskkapitalister och investerare.

Tack vare flertalet specialister inom startups och tillväxtbolag blir vi experter och kan hitta möjligheterna till bankfinansiering. Vi samarbetar med offentliga och privata aktörer för att hitta rätt finansieringsmix för just ditt företag. 

När bankfinansiering inte blir tillräcklig har vi ett väl utbyggt nätverk av riskkapitalister, affärsänglar och privata investerare - allt för att kunna hitta rätt investerare för just ditt bolag.

"Nordea Startup & Growth hörde av sig bara någon timme efter att vi tagit kontakt. Efter en smidig behovsanalys och ansökningsprocess beviljades vi ett brygglån som gjorde stor skillnad för vår kapitalanskaffningsprocess. Dialogen har varit givande och Nordea Startup & Growth har visat sig vara så mycket mer än en bank." - Johan Strömberg, Grundare och VD på Podme AB

Vill du få tips, inspiration och råd? Läs några av våra artiklar nedan.

Norrsken

Norrsken är Europas största hub för socialt företagande med mål om att vara en drivkraft för socialt entreprenörskap och stötta sökandet efter nya tekniska och digitala lösningar. Norrsken House är ett  hem för drygt 300 entreprenörer som brinner för att göra världen till en bättre plats. Välkommen in till NorrskenÖppnas i nytt fönster

Ska du expandera i Norden? Vi har Startup & Growth-enheter i alla nordiska länder. Fråga oss så introducerar vi dig till rätt partner och guidar dig till vad du bör tänka på i respektive land.