Hur går jag tillväga?

✓ Rådgör med en expert

Fundera över ditt behov och ha en tydlig plan för hur bilen, maskinen eller utrustningen ska användas och hur länge. Jämför de olika alternativ som finns på marknaden och ta till dig resultat i tester. Besök gärna flera olika återförsäljare och diskutera den utrustning du överväger att köpa eller leasa. Om säljaren har en tydlig bild av ditt behov blir det lättare att vägleda dig till rätt investering.

✓ Överväg alternativen

Om din maskin inte är specialanpassad för din verksamhet finns det med all säkerhet prisskillnader hos olika återförsäljare. Ofta beror skillnader på vilka garantier och underhåll som ingår i priset. I slutändan kan det vara värt att investera lite mer pengar på en modell som ger dig större trygghet.  

✓ Finansieringsalternativ

När du väl har bestämt dig för den bil, eller maskin du vill investera i, blir nästa steg att fundera över finansieringen. Ingen affär är den andra lik. Hos oss kan du få hjälp oavsett om det handlar om leasing av maskiner, eller om du vill leasa eller köpa bil eller maskiner till företaget.

Så här kan Nordea hjälpa dig

För dig som vill investera i en bil till företaget eller överväger leasing av maskiner – läs gärna igenom våra finansieringsalternativ.

Avbetalning
Bilfinansiering
Företagslån
Leasing

Avbetalning

Finansiering av fordon och maskiner till produktionsutrustning. Investeringsobjektet ägs av företaget och fungerar som säkerhet för krediten.

Läs mer om avbetalning

Bilfinansiering

Vi på Nordea erbjuder leasingalternativ utan någon ytterligare säkerhet utöver bilen du vill finansiera. Företaget får också möjlighet till skatteavdrag.

Läs mer om billeasing

Företagslån

Ett företagslån är en flexibel och förutsägbar lösning, som ställer krav på någon typ av säkerhet.

Läs mer om företagslån

Leasing

Hyr utrustning till företaget. Du behöver varken utnyttja företagets kassamedel eller belasta checkkrediten.

Läs mer om leasing