Vi förstår personen bakom företaget

Det ska vara lätt att förverkliga din dröm om att starta och driva ditt eget företag. Men vi vet att gränsen mellan företagets och din privata ekonomi ibland kan vara diffus och att det kan vara svårt att hantera de två ekonomierna. Därför får du rådgivare som ser till helheten och tar hänsyn till både företagets och dina privata bankärenden.

Rådgivning för dig och ditt företag

Du får prata med en rådgivare både om ditt företag och din privata ekonomi

Läs mer

För en smidigare vardag

Att vara kund ska vara enkelt och passa dina behov

Läs mer

Spar tid och pengar

Få en komplett verktygslåda för betalningar och finansiering.

Läs mer

Rådgivning för dig och ditt företag

Det unika med vårt tillvägagångssätt för egenföretagare  är att våra rådgivare förstår både ditt företag och din privata ekonomi och hur de påverkar varandra. 

Din rådgivare ser till att du får tillgång till våra specialister inom pension, ekonomiskt sparande, finansiering och leasing. Således  kan vi ge tydliga svar på huruvida du exempelvis ska köpa eller hyra utrustning, bil och hur du bör gå tillväga. Om du funderar på att köpa en ny bostad till dig och din familj får du tillgång till våra rådgivare som ger dig en tydlig översikt över dina alternativ.

Optimera ditt företags och din privata ekonomi

  • Du får rådgivning både kring ditt företags och din personliga ekonomi
  • Du får råd av specialister inom pension för egenföretagare investering och kapitalförvaltning och finansiering – inklusive leasing

För en smidigare vardag

Din bank ska vara en affärspartner. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att vara kund hos oss. Vi tar mötet till dig för att träffa dig var och när du vill.

Med vårt företagspaket kan vi skräddarsy en lösning för dig. Vårt företagspaket passar dig som behöver en enkel lösning för företagets och ekonomi. Du får tillgång till support och innovativa digitala lösningar.

Vi är en bank som anpassar sig efter dig

  • Du kommer igång – snabbt och enkelt – med vårt skräddarsydda affärspaket.
  • Du får råd om finansiella lösningar som möter ditt företags behov
  • Du får tillgång till guider, exempel och mallar för att starta, driva och utveckla ditt företag

Spara tid och pengar

För att underlätta ditt dagliga liv får du tillgång till ett brett sortiment av digitala verktyg som gör att du kan agera snabbt och hålla dig uppdaterad vart du än befinner dig.

Med vår nätbank Nordea Business har du alltid din ekonomi nära till hands. Du kan kontakta oss när som helst och var som helst. Du får också en snabb översikt över företagets konton och kan se status för alla dina betalningar på mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan med enkelhet importera löne- och betalfiler från ditt bokföringssystem eller använda dig av Nordea Bokföring för snabbare avstämning. För att kunna ge dig den bästa digitala servicen har du också möjlighet att lämna värdefull feedback till oss. Med din hjälp kan vi utveckla tjänsten till att bli ännu bättre.

Förutom våra egna digitala lösningar samarbetar vi med externa partners för att leverera tjänster som förenklar dina dagliga rutiner. 

Få en komplett verktygslåda för översikt av dina betalningar och finansiering

  • Få tillgång till Apple Pay, Google Pay och andra digitala lösningar
  • Enkel och översiktlig administration med First Card