Företagets bankaffärer – vi har gjort det enkelt

För att få igång kassaflödet behöver du ett konto. Vi har gjort det så enkelt som det bara går. Vi har satt samman ett paket med de viktigaste tjänsterna som du behöver för att komma igång – varken mer eller mindre.

I våra företagspaket ingår bland annat konto med PlusGironummer och Bankgiro, kort utifrån dina behov och digitala tjänster som nätbank och mobilbank.

Behöver du råd? Hör av dig.

Vi behöver alla goda råd emellanåt. Men som egenföretagare behöver du det mer än någon annan. Vi ägnar oss gärna åt ditt företag, och hjälper dig att komma vidare genom att gå igenom både din egen och företagets ekonomi.

När du väljer oss får du stöd och rådgivning på köpet. De flesta vardagsärendena sköter du snabbt och enkelt via våra användarvänliga onlinetjänster. Du kan alltid kontakta oss via chatt eller telefon om du har frågor eller vill diskutera något som rör företaget. Oftast får du svar direkt. Om inte, så bokar vi ett onlinemöte när det passar dig.

Du får också råd om vilka lösningar som passar bäst för just dina behov, både på kort och lång sikt, till exempel när du behöver:

  • Utveckla din produkt
  • Göra de första investeringarna
  • Köpa utrustning eller inventarier
  • Köpa företagsbil
  • Jämna ut svängningar i kassaflödet

Läs mer om vilka finansieringslösningar som passar i olika situationer i Finansieringsguiden.

Administrera ditt företag snabbt och smidigt

Oavsett bransch behöver du verktyg och tjänster för att styra verksamheten och sköta den dagliga administrationen på ett smidigt och effektivt sätt. Låt aldrig rutinerna bli en börda.

Läs mer om våra digitala tjänster och kom igång direkt