Välkommen som företagskund hos oss

Vi är glada för att du har valt Nordea som företagsbank! Här finns tips hur du enkelt kommer igång med våra tjänster. Skaffa dig full koll på ditt företags konton och ekonomi. Det ger dig arbetsro att fokusera på det viktigaste – din verksamhet.

När du fått SMS om att avtalen är klara, kan de i företaget som ska ha tillgång till nätbanken Nordea Business logga in och börja använda de tjänster som ingår i ditt företagspaket. 

  • Om du vill veta mer om Nordea Business finns här mer infoÖppnas i nytt fönster och korta filmer som beskriver hur du använder tjänsten. 
  • Med appen Nordea Business Mobile kan du enkelt göra bankärenden var och när du vill. Appen är tillgänglig för både Apple- och Androidenheter och du loggar in med Mobilt BankID.

Support för att komma igång

Vill du ha hjälp och råd av oss?

  • Chatta med oss i Nordea Business. Våra rådgivare svarar på dina frågor direkt i chatten
  • Skicka meddelande till oss genom  säker e-post i Nordea Business

Mot enklare företagande

Vi vet att du har mycket att tänka på som företagare, och vi vill hjälpa dig att hitta de lösningar som passar ditt företag bäst. Under kommande veckor får du vår 5-stegsguide "Mot enklare företagande" till din mail. 

I guiden får du bland annat hjälp hur du smidigast hanterar betalningar, löneöverföringar och några av våra mest använda tjänster. Eller det viktigaste för dig som företagare - hur du enklast fakturerar. Vi hoppas att våra råd kan hjälpa dig att få koll på din ekonomi så att du kan få arbetsro att fokusera på det viktigaste - din verksamhet. ​

Kom igång med tjänsterna i ditt företagspaket

Dina nya företagskonton

  • Under fliken Översikt i Nordea Business ser du ditt PlusGironummer, klicka på kontonumret för att se detaljer som IBAN-nummer och BIC-adress. 
  • Bankdagen efter du har fått SMS om att ditt PlusGirokonto är upplagt kan du börja ta emot och utföra betalningar i Nordea Business.
  • Har du valt att även använda bankgiro får du ditt bankgironummer via e-post från Bankgirocentralen.
  • Om du ansökt om sparkonto ser du det under fliken Översikt i Nordea Business.

Bra att veta om ditt nya företagskort

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea