Här kan du beställa dokument och intyg för ditt företag

Vill du beställa kontoutdrag, kontobevis, engagemangsbesked eller en lista över användare i nätbanken?

Här hittar du formulär som du fyller i och skickar in, så levererar vi digitalt eller per post beroende på vad du väljer i beställningen. Mer information om leveranstid finns i respektive formulär. 

Beställ engagemangsbesked

Företagets engagemangsbesked hittar du själv i Nordea Business. Vill du beställa den till annan adress, gör du det enklast via chatten. Du kan också ge någon fullmakt att beställa specifikationen till annan adress.

Beställ och ge fullmakt här

Beställ kontobevis

Kontobevis används när man skriver avtal eller ansluter sig till vissa tjänster. Där redovisas företagets namn, organisationsnummer, kontouppgifter samt intygar att ditt företag är kund i banken.

Beställ kontobevis här

Beställ kontoutdrag

Behöver du kontoutdrag eller transaktionshistorik längre bakåt i tiden än vad du hittar i Nordea Business, så beställer du det för företagets konton här.

Beställ kontoutdrag här

Beställ lista över användare i nätbanken

Här kan du beställa en lista för att få en översikt av användare och eventuella administratörer som har behörigheter för ditt företag i nätbanken Nordea Business.

Beställ listan här

Behöver du andra intyg eller bevis? Öppnas i nytt fönster

Har du frågor eller behöver andra intyg/bevis är du välkommen att kontakta oss på telefon eller i chatten i Nordea Business.

Chatta med oss i Nordea Business Öppnas i nytt fönster