Gå med i we.trade – den trygga inkörsporten till internationella affärer

We.trade är en ny handelsplattform som Nordea grundat tillsammans med [tretton andra] ledande europeiska banker. we.trade minskar risken när du gör affärer med parter som du inte känner och underlättar även din administration.

Affärer bygger på förtroende

Den digitala tidsåldern och vår globaliserade värld är utan tvekan ett drömscenario både för nya och etablerade bolag som vill göra affärer internationellt. Med bara några få klick hittar du kunder och leverantörer runtom i Europa. Internationella betalningsalternativ finns nära till hands. we.trade är svaret på det eviga dilemmat: ”Ska jag gå med på att betala innan jag får varorna, eller ska jag leverera innan jag får betalt?” 

we.trade är den felande länken som garanterar att du får dina pengar och dina varor. we.trade är 2000-talets remburs. Och mycket mer därtill.

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

we.trade gör det enkelt att göra affärer med dig

we.trade är en internetbaserad plattform där du och dina potentiella affärspartners lätt kan hitta varandra. we.trade gör också pappersarbetet enklare än någonsin – till exempel genom digitala och juridiskt bindande standardkontrakt och andra lätthanterade formulär – och hjälper dig att hålla koll på dina beställningar och kontrakt. Alla parter i en affär får samma dokumentation på samma gång, vilket innebär fullständig öppenhet och spårbarhet.

Dina betalningar kan säkras av dina affärspartners banker. Om ett företag, mot förmodan, inte betalar din faktura kan du faktiskt ändå få betalt.

Alla företag i we.trade kontrolleras och måste vara kunder i någon av plattformens medlemsbanker för att kunna gå med. Företagen som du möter på we.trade finns alltså på riktigt, och de är pålitliga och seriösa. Och så kommer även du att uppfattas.

Woman with construction helmet

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Hantera alla affärer på en plattform

we.trade infographic SE

Betalningsgaranti för säljaren

Få betalt så fort villkoren har uppfyllts.

✓ Attraktiva betalningsvillkor 

✓ Betalning omedelbart efter leverans 

✓ Frigör likviditet

Betalningsgaranti för köparen

Nordea garanterar att ditt köp betalas så fort villkoren har uppfyllts.

✓ Undvik förskottsbetalningar

✓ Längre betalningsfrist

✓ Betala mindre

Tekniken och människorna bakom we.trade

Säkerheten är A och O. Därför bygger we.trade på blockkedjeteknik, som anses vara världens mest sofistikerade och säkra sätt att transportera data mellan flera intressenter och användare.

we.trade grundades 2017 av ett konsortium med ledande europeiska banker såsom Nordea, Deutsche Bank, HSBC och Rabobank. Vår gemensamma ambition är att hjälpa små och medelstora företag att köpa och sälja smidigt över landsgränserna. we.trade-plattformen lanserades i slutet av 2018 och har redan [tretton] europeiska medlemsbanker, däribland Nordea. Och fler ansluter sig löpande.

HärÖppnas i nytt fönster finns en aktuell lista över alla medlemsbanker i we.trade.

Du kan också vara med i we.trade. Så här gör du

Först måste du vara kund i en av medlemsbankerna. Om du inte redan är kund hos oss, så hoppas vi självklart att du väljer Nordea. 

Gå med i we.trade

Kontakta oss och gå med idag – det är gratis

Ring 0771-350 360 Öppnas i nytt fönster