Gå med i we.trade – den trygga inkörsporten till internationella affärer

we.trade digitaliserar din handel med utlandet och ger dig öppenhet, enkel administration och lägre kostnader. Hela processen från beställning till betalning går snabbare och du får enkel åtkomst till olika banktjänster. Du får dina varor. Du får dina pengar. Du kommer vidare.

Enklare, tryggare och öppnare handel med andra länder

Den digitala tidsåldern och vår globaliserade värld är utan tvekan ett drömscenario både för nya och etablerade bolag som vill göra affärer internationellt. Med we.trade når du kunder och leverantörer i hela världen. Du kan lätt välja mellan olika betalningsmetoder och leveransalternativ. Med we.trade kan både små och stora företag digitalisera sin utrikeshandel, spåra sina beställningar i leveranskedjan och minska risken för sena betalningar. Det är en handelsplattform där företag kan hitta tillförlitliga affärsparters, sluta avtal och följa upp sin handel. De kan också få finansiering med bra villkor så att de får tillgång till pengar som annars skulle varit bundna i handeln.  

Med we.trade kan företagen spara tid, känna sig tryggare och bli mer konkurrenskraftiga.

we.trade är en handelsplattform som Nordea grundat tillsammans med ett tiotal ledande europeiska banker.

Kunskap - skapar förtroende

group of people in modern meeting room small overlay

Kunskap ger styrka och större säkerhet. Med we.trade kan företag få större kunskap om sina marknader, hitta pålitliga handelsparter och använda digitala avtal som skapar öppenhet och juridisk trygghet.

Betalningar i tid

woman doing presentation small overlay

Automatiska betalningar i rätt tid hjälper företagen att undvika sena betalningar och minskar onödiga kostnader som tär på marginalerna. We.trade förbättrar också kassaflödet. Köparna slipper betala i förskott och säljarna kan erbjuda längre betalningsfrist utan att få likviditetsproblem.

Handeln blir enklare

Woman at night with phone small overlay

Tidskrävande manuellt arbete och pappersdokumentation försvinner och ersätts med en handelsplattform som är helt digital. Med we.trade kan företag ta hand om hela handelsförloppet: hitta den bästa leverantören, förhandla och sluta avtal och sedan följa upp leveransen.

we.trade gör det enkelt att göra affärer med dig

we.trade är en internetbaserad plattform där du och dina potentiella affärspartners lätt kan hitta varandra. we.trade gör också pappersarbetet enklare än någonsin – till exempel genom digitala standardkontrakt och andra lätthanterade formulär – och hjälper dig att hålla koll på dina beställningar och kontrakt.

Dina betalningar säkras av dina affärspartners banker. Om ett företag, mot förmodan, inte betalar din faktura får du faktiskt ändå betalt. Vi tar hand om det juridiska efterspelet så du behöver inte bekymra dig över det. 

Alla företag i we.trade kontrolleras och måste vara kunder i någon av plattformens medlemsbanker för att kunna gå med. Det innebär att företagen som du möter på we.trade finns på riktigt, och de är pålitliga och seriösa. Och så kommer även du att uppfattas.

Hoppsan! Du måste godkänna cookies för marknadsföring om du vill visa den här typen av innehåll från Nordea

Tekniken och människorna bakom we.trade

Säkerheten är A och O. Därför bygger we.trade på blockkedjeteknik, som anses vara världens mest sofistikerade och säkra sätt att transportera data mellan flera intressenter och användare.

Syftet var, och förblir, att hjälpa små och medelstora företag att handla med utlandet på ett smidigt sätt. we.trade-plattformen lanserades i slutet av 2018 och har redan drygt tio europeiska medlemsbanker, däribland Nordea. Och fler är på gång att ansluta sig.

HärÖppnas i nytt fönster finns en aktuell lista över alla medlemsbanker i we.trade.

Gå med i we.trade

Kontakta oss och gå med idag – det är gratis.

Kontakta oss