Chatta med oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Möt entreprenörerna

Möt de 5 företagen och entreprenörerna som medverkar Starta eget-guiden.

Pekka Koskinen, Leadfeeder

En webapplikation byggd på Google Analytics-plattformen som genererar leads för att hjälpa företag att sälja smartare. Grundades 2012 i Helsingfors där företaget har sin bas men har nu växt till att ha personal i 5 länder. Pekka fick idén till Leadfeeder för många år sedan när han hjälpte sin pappas företag och byggde ett verktyg för att hitta leads som senare kom att säljas till ett stort telecombolag.

leadfeeder.comÖppnas i nytt fönster

Sonni Christine Jakobsen, minvoice

mInvoice är en tjänsteplattform för konsumenter som samlar alla tjänsteleverantörer på ett ställe. I mInvoice kan du ta emot och betala fakturor och ha direktkommunikation med tjänsteleverantörer. Du kan också ta emot erbjudanden och information från dina leverantörer oavsett vilken bank eller adress du har, var som helst och när som helst. mInvoice grundandes 2016. 

minvoice.euÖppnas i nytt fönster

Christian Bowall, Frankly Juice

Ekologisk, kallpressad juice utan tillsatser. Grundades 2014 av Christian och en kollega när de jobbade i en juicebar och fick mersmak för hälsosamma alternativ till läsk och kaffe. Frankly Juice har egen produktion i Köpenhamn och riktar sig främst till B2B med kunder som företagsmatsalar, restauranger och caféer.

franklyjuice.dkÖppnas i nytt fönster

Jankeh Nije Jamanca, Jarga Designs

Norskt modeföretag med kläder gjorda av unika, tryckta tyger som företaget gör själv. Stilen är en mix av skandinaviskt och afrikanskt och har inspirerats av designern och grundaren Jankehs gambiska rötter. Företaget startades 2013 och sålde slut redan sin första kollektion. Vinsten donerades då till Gambia Federation of The Disabled.

jargadesigns.comÖppnas i nytt fönster

Erik Åkerfeldt, Znipe

E-sportplattform som etablerad under 2016 i Stockholm. Företaget byggde på de två grundarnas dröm om att revolutionera sättet som e-sportfans tittar och följer sporten. Erik är en av grundarna och leder den tekniska utvecklingen och strategin i företaget.

znipe.seÖppnas i nytt fönster

Book a meeting with a business advisor

Book a meeting

I huvudet på en entreprenör

Hur går en nyföretagare från idé till verklighet? Möt några entreprenörer och se hur tog sig an uppgiften.