Fråga oss Öppnas i nytt fönster Kundservice

Rådgivning Online för företagskunder

Rådgivning Online är ett sätt för dig som företagare att träffa oss på banken på flexibla tider. Du och din rådgivare delar skärm samtidigt som ni pratar i telefon, du kan därför ha ditt möte med oss var du än är. Boka din Rådgivning Online via din rådgivare eller via telefon hos Kundcenter Företag.

Ett nytt sätt att möta banken

Du och din rådgivare genomför mötet via datorn. Din rådgivare delar sin skärm med dig där bilder och annan information som är relevant för rådgivningen kan visas. Samtidigt pratar ni på telefon och kan diskutera samma ämnen som vid ett möte öga mot öga.

För att du ska kunna ha Rådgivning Online behöver du som företagskund ha tillgång till Internetbanken Företag eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig med Mobilt BankID eller kort och kortläsare.

Vi som jobbar här

Vi arbetar tillsammans och erbjuder dig en tillgänglig bank och bred kompetens genom att du kan få tillgång till flera Företagsrådgivare i teamet. Med nya tekniska lösningar som onlinemöte är det möjligt för dig att ha möte och göra affärer med oss när det passar dig. På så vis får du mer tid över för ditt företag.

 

Så fungerar Rådgivning Online

Anslut dig till Onlinemöte

Anslut dig till Onlinemöte

För att du ska kunna ha ett Rådgivning Online behöver du som företagskund ha tillgång till Nordea Business, Internetbanken Företag eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig enkelt med Mobilt BankID eller kort och kortläsare. 

Har du tillgång till Nordea Business ansluter du till mötet där. Saknar du Nordea Business hittar du inbjudan i Företagets Dokument (öppnas i nytt fönster).

Anslut från Nordea Business

  1. Logga in på Nordea Business
  2. Klicka på Hjälp & Support och välj Kontakta oss
  3. Dina kommande möten visas till höger om våra kontaktvägar
  4. 15 minuter innan mötet startar, visas ”Anslut till mötet”-knappen 

Anslut från Företagets Dokument

5.     Klicka på knappen logga in. Du hittar inbjudan när du har loggat in i Företagets Dokument.

6.     Klicka på möteslänken i inbjudan för att delta i mötet. 

7.     Innan mötet börjar kommer din rådgivare att be dig att identifiera dig själv (via mobilt BankID). 

Ladda ned Pexip-appen
Tekniska krav