Ett enkelt sätt att möta banken

Mötet genomförs via rådgivarens dator och din dator, mobil eller surfplatta. Det gör att rådgivaren kan visa bilder och annan relevant information för mötet. Du ser din rådgivare och delar ljud via din enhet, men kan själv välja om du vill ha kameran påslagen eller avslagen. 

För att du ska kunna ha rådgivning online behöver du som företagskund ha tillgång till Nordea Business eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig med Mobilt BankID eller kort och kortläsare.

Vi arbetar tillsammans och erbjuder dig en tillgänglig bank med bred kompetens. Med tekniska lösningar som onlinemöte är det möjligt för dig att ha möte och göra affärer med oss när det passar dig. På så vis får du mer tid över för ditt företag

Så fungerar Rådgivning Online

Anslut dig till mötet
Ladda ned Pexip-appen
Tekniska krav

Anslut dig till rådgivningsmötet

För att du ska kunna ha en rådgivning online behöver du som företagskund ha tillgång till Nordea Business eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig enkelt med Mobilt BankID.

Anslut från Nordea Business eller Nordea Business Mobile

  1. Logga in i Nordea Business.
  2. Dina kommande möten visas under menyvalet Hjälp
  3. 15 minuter innan mötet startar blir ”Anslut till mötet”-knappen aktiv och du kan ansluta till mötet. 
  4. Ha Mobilt BankID eller kort och kortläsare tillhands. 

Tekniska krav

De flesta datorer, inklusive Mac-datorer, och operativsystem kan användas för rådgivningsmöten online.

Om du använder Internet Explorer måste du ha Adobe Flash Player installerat på datorn. De senaste versionerna av olika webbläsare kan också användas på surfplattor (iPad och Android).