Rådgivning Online för företagskunder

Rådgivning Online är ett sätt för dig som företagare att träffa oss på banken på flexibla tider. Du och din rådgivare delar skärm samtidigt som ni pratar i telefon, du kan därför ha ditt möte med oss var du än är. Boka din Rådgivning Online via din rådgivare eller via telefon hos Kundcenter Företag.

Ett nytt sätt att möta banken

Du och din rådgivare genomför mötet via datorn. Din rådgivare delar sin skärm med dig där bilder och annan information som är relevant för rådgivningen kan visas. Samtidigt pratar ni på telefon och kan diskutera samma ämnen som vid ett möte öga mot öga.

För att du ska kunna ha Rådgivning Online behöver du som företagskund ha tillgång till Internetbanken Företag eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig med Mobilt BankID eller kort och kortläsare. 

Vi som jobbar här

Vi arbetar tillsammans och erbjuder dig en tillgänglig bank och bred kompetens genom att du kan få tillgång till flera Företagsrådgivare i teamet. Med nya tekniska lösningar som onlinemöte är det möjligt för dig att ha möte och göra affärer med oss när det passar dig. På så vis får du mer tid över för ditt företag.

Anslut dig till Onlinemöte

Så fungerar Rådgivning Online

För att du ska kunna ha ett Rådgivning Online behöver du som företagskund ha tillgång till Internetbanken Företag eller vara privatkund i banken. Du identifierar dig med Mobilt BankID eller kort och kortläsare.

Ansluta till Rådgivning Online

Din rådgivare har skickat en inbjudan till Företagets Dokument.

  1. Klicka på knappen logga in och klicka dig vidare. Du hittar inbjudan när du har loggar in i Företagets Dokument.
  2. Klicka på möteslänken i inbjudan för att delta i mötet. 
  3. Innan mötet börjar kommer din rådgivare att be dig identifiera dig själv (via mobilt BankID). 

Om du ansluter via iPad eller iPhone kommer du bli tillfrågad att ladda ned en app för att delta i mötet. För instruktioner att ladda ned appen, se nedan.

Ladda ned Pexip-appen från Appstore eller Chrome från Google Play

  • Om du har Iphone/Ipad - gå in på "App store" och sök efter Pexip.  
  • Om du har Android och saknar Chrome sök på "Google Play". 

Alternativt kan du klicka på länkarna nedan. Du är nu redo för ditt onlinemöte! 

Ladda ner Pexip-appen från AppstoreÖppnas i nytt fönster.

Ladda ned Chrome från Google PlayÖppnas i nytt fönster.

Tekniska krav